Yēvo: Fine dining στο ηλιοβασίλεμα

Yēvo

Σε έναν από τους πιο εμβληματικούς open-air χώρους της Μυκόνου, το εστιατόριο του Bill&Coo Mykonos απλώνει τα τραπέζια του δίπλα στην εντυπωσιακή infinity πισίνα που "χάνεται" στο Αιγαίο. Η μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, η ζωντάνια της ανοιχτής κουζίνας, η κομψή ατμόσφαιρα και το ανεπιτήδευτο σέρβις δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα αυθεντικό fine dining με κοσμοπολίτικο αέρα.

Yēvo

Πίσω από την κουζίνα, ο πολυβραβευμένος Άγγελος Μπακόπουλος συνεχίζει να εξελίσσει τη γαστρονομική ταυτότητα του "Yēvo", προτείνοντας για φέτος ένα ολοκαίνουργιο dining concept με τρία επιμελημένα tasting menus. Κάθε μενού είναι μια αφήγηση γεύσης, που φέρνει στο προσκήνιο την ελληνική πρώτη ύλη, συνδυασμένη με μοντέρνες τεχνικές και υψηλής αισθητικής και αντίληψης δημιουργικότητα.

bill coo mykonos yevo

Πιάτα που εντυπωσιάζουν με την ισορροπία και τη φινέτσα τους, αλλά και με την ευρηματικότητα στη σύλληψή τους δικαιολογούν απόλυτα τη βράβευση του "Yēvo" με Χρυσό Σκούφο. Η wine list –με πάνω από 300 ετικέτες φυσικών, βιοδυναμικών και χαμηλής παρέμβασης κρασιών– επιλέγεται με γνώμονα τη συμπληρωματικότητα στο πιάτο και την πολυδιάστατη εμπειρία.

Aggelos Bakopoulos
©Yiorgos Kaplanidis

Ξεν. Bill&Coo Mykonos, Μεγάλη Άμμος, Μύκονος, 2289026292, billandcoo.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.