
Στην Παλιά Καρδαμύλη, δίπλα στον ιστορικό Πύργο του Μούρτζινου, ο σεφ Παναγιώτης Κικεντζής προσφέρει μια μοναδική σύνδεση γαστρονομίας, τόπου και παράδοσης. Με φρέσκα λαχανικά από ντόπιους παραγωγούς, μυρωδικά από τον κήπο του εστιατορίου και ελαιόλαδο από τα δικά του δέντρα, δημιουργεί ένα εποχικό μενού που αναδεικνύει τον πλούτο της μεσσηνιακής γης.

Από την αυλή, με φόντο τον Μεσσηνιακό Κόλπο και τα πέτρινα καλντερίμια, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη λιτή μανιάτικη αισθητική σε ένα καταπράσινο τοπίο, ενόσω χειροποίητες πίτες, αφράτοι ντοματοκεφτέδες και άγρια σπαράγγια με χωριάτικα αβγά εναλλάσσονται με πιάτα που μοσχομυρίζουν Ελλάδα, όπως η γουρουνοπούλα, το κοκκινιστό και ο μουσακάς, φροντίζοντας κάθε πιάτο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία γεύσης.

Καρδαμύλη, 2721075315,@palaiakardamili