Old Kardamili Traditional Restaurant: Ενα γευστικό ταξίδι με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο

old kardamili

Στην Παλιά Καρδαμύλη, δίπλα στον ιστορικό Πύργο του Μούρτζινου, ο σεφ Παναγιώτης Κικεντζής προσφέρει μια μοναδική σύνδεση γαστρονομίας, τόπου και παράδοσης. Με φρέσκα λαχανικά από ντόπιους παραγωγούς, μυρωδικά από τον κήπο του εστιατορίου και ελαιόλαδο από τα δικά του δέντρα, δημιουργεί ένα εποχικό μενού που αναδεικνύει τον πλούτο της μεσσηνιακής γης.

old kardamili

Από την αυλή, με φόντο τον Μεσσηνιακό Κόλπο και τα πέτρινα καλντερίμια, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη λιτή μανιάτικη αισθητική σε ένα καταπράσινο τοπίο, ενόσω χειροποίητες πίτες, αφράτοι ντοματοκεφτέδες και άγρια σπαράγγια με χωριάτικα αβγά εναλλάσσονται με πιάτα που μοσχομυρίζουν Ελλάδα, όπως η γουρουνοπούλα, το κοκκινιστό και ο μουσακάς, φροντίζοντας κάθε πιάτο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία γεύσης.

Old kardamili

Καρδαμύλη, 2721075315,@palaiakardamili

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Peggy Sue" μεγάλωσε- και σε υποδέχεται με το signature brunch του στο Θησείο

Το νέο brunch στέκι που φτιάχτηκε για να αγαπηθεί όσο και το δημοφιλές αδερφάκι του στη Νέα Σμύρνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/07/2025

To Symposio at Ark ήταν και πάλι ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ γεύσης

Το επιτυχημένο Symposio at Ark κατέβασε τη φετινή αυλαία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μετά από 10 μοναδικές γευστικές παραστάσεις που σύστησαν στο αθηναϊκό κοινό κορυφαίους σεφ της περιφέρειας και την τοπική κουζίνα τους.

Pastéis de Pangrati και άλλες εκπλήξεις σε έναν cool αθηναϊκό φούρνο

Στο Παγκράτι παίζουν εκλεκτές και πρωτότυπες λιχουδιές.

Το Iώdio σαλπάρει για Μύκονο

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου θα σερβίρει από τις 18 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου στο Νησί των Ανέμων και το Belvedere Hotel.

Stirring Stars: Κορυφαίοι σεφ δημιουργούν στο Μandarin Oriental,Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας στην Ελλάδα, με το βραβευμένο The Private Kitchen και τη σειρά εκδηλώσεων Stirring Stars να φέρνουν κορυφαίους σεφ και οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Ο Νικήτας Χατζηρούμπης είναι ένας σεφ που 'γεννήθηκε' στο καφενείο του χωριού

Μία μίνι κουβέντα με τον σεφ του εστιατορίου Khora, στη Γενεύη - έναν ακόμη Έλληνα μάγειρα που ξεχωρίζει στις κουζίνες του εξωτερικού.

Μακαρονάδες χωρίς πολλά πολλά

Αλλά με γεύση. Βαθιά, αληθινή και ουσιαστική. Τις βρίσκεις στα εστιατόρια της Αθήνας.