Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Pepe Rosso Λουτράκι

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που το "Pepe Rosso" ξεκίνησε τη δική του ιστορία στην παραλία του Λουτρακίου, εκεί όπου από το 1971 βρισκόταν η πιτσαρία του Μουστάκα, ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Λουτρακίου, Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2. Έχοντας ως βάση το πλέον προνομιακό location με μεγάλες βεράντες και το ηλιοβασίλεμα του Κορινθιακού στο πιάτο αλλά και άνετο κλειστό χώρο με άπλετη θαλασσινή θέα, το εστιατόριο μένει ανοιχτό όλο το χρόνο με τη φιλοσοφία του να κινείται στο τρίπτυχο γεύση, ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το Λουτράκι είναι αγαπημένη ιδέα για αποδράσεις εξπρές, ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο και φαγητό, οι μετοχές του ανεβαίνουν! 

Στο "Pepe Rosso" θα νιώσεις φιλικά από την πρώτη στιγμή και θα απολαύσεις γεύσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις σύντομα. Θα ξεκινήσεις με antipasti όπως τηγανητά sticks μοτσαρέλας ή panzerotti με χειροποίητη ζύμη με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, γκοργκοτζόλα και προσούτο αλλά και δροσερές σαλάτες όπως η πράσινη Pepe Rosso, με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι, και vinaigrette εσπεριδοειδών ή βέρα Ιταλιάνα Caprese με φρέσκια μοτσαρέλα, φέτες ντομάτας, με πέστο βασιλικού και φυλλαράκια ρόκας.

Pepe Rosso Λουτράκι

Η πίτσα δίνει έμφαση στο ζυμάρι που κάνει τη διαφορά και γαρνίρεται με σπέσιαλ toppings είτε πρόκειται για τη σάλτσα ντομάτας και την μοτσαρέλα μιας κλασικής Margerita, είτε για πεπερόνι, προσούτο-ρόκα ή Al pesto με προσούτο crudo, πέστο βασιλικού και ντοματίνια.

Pepe Rosso Λουτράκι

Διαχρονικά αγαπημένη επιλογή τα κλασικά ζυμαρικά, όπως μια σωστή Carbonara με ξεροψημένη πανσέτα κι αυγό σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας με μαύρο πιπέρι, Linguine aglio olio ή Amatriciana με ξεροψημένη πανσέτα σε σάλτσα ντομάτας, γαριδομακαρονάδα με σκόρδο, λάδι και ντοματίνια, κριθαρότο με θαλασσινά, ή φρέσκα νιόκι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, βασιλικό και μοτσαρέλα. 

Pepe Rosso Λουτράκι

Δεν λείπουν τα χυλωμένα risotti αλλά και κυρίως πιάτα σε κρέας, όπως το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με φρέσκο λεμόνι, τα σκαλοπίνια Pepe Rosso (φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα πιπεριών), το rib eye, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι στη σχάρα με ή χωρίς σάλτσα παρμεζάνας και μπέικον, ή το χοιρινό σνίτσελ Μιλανέζε παναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, flakes παρμεζάνας και μοτσαρελα. 

Pepe Rosso Λουτράκι

Κλασικά ιταλικά dolci, και επιλογές σε κρασί και μπύρα από τη λίστα που καλύπτουν διαφορετικά γούστα συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα που μας "ταξιδεύουν" φέρνοντας αεράκι Ιταλικής Ριβιέρας στον Κορινθιακό.

Ποσειδώνος & Ιάσωνος 2, Λουτράκι, 2744 066656
FB: Pepe Rosso 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Thanksgiving και Beaujolais Nouveau στο La Suite Lounge Rooftop

Ζήστε τη μεγαλύτερη γιορτή του γαλλικού κρασιού και το Thanksgiving με θέα την Ακρόπολη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/11/2025

'Φλάρος': Ένας ελεβέ καφενές έρχεται στο Παγκράτι

Ο σεφ Στράτος Βλασσόπουλος ετοιμάζει ένα διαφορετικό καφενείο στην οδό Δαμάρεως.

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.