"Easy Peasy": Casual meets cool στην ταράτσα που θυμίζει τα γήπεδα μπάσκετ του Μπρονξ της Νέας Υόρκης

Easy Peasy Περιστέρι Athens Open Air

Το αγαπημένο cool στέκι του Περιστερίου, με all day χαρακτήρα και casual vibes, μόλις απέκτησε μια ολοκαίνουργια ταράτσα με αναφορά στα εμβληματικά γήπεδα μπάσκετ του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, που αποπνέει ένα μείγμα αστικής γοητείας και χαλαρής ατμόσφαιρας. Σχεδιασμένη με παιχνιδιάρικα στοιχεία που θυμίζουν την κουλτούρα των γηπέδων, μας περιμένει καθημερινά από τις 7 το απόγευμα στην καντίνα - μπαρ με τα ποτά να σερβίρονται σε πλαστικά ποτήρια και πουφ και σεζλόνγκ για να τσιλάρουμε. Δεν λείπει φυσικά η κρυφή αυλή με το πολυσυλλεκτικό design και τη φιλική διάθεση και τα παλιά arcade games στον πρώτο όροφο. Τα comfort bites περιλαμβάνουν από brunch με στραπατσάδα, babka chocolate αλλά και τηγανίτες, μέχρι λουκουμάδες με παγωτό μηχανής και νόστιμες πληθωρικές προτάσεις για κάθε ώρα στο πνεύμα του νεανικού, πολυσυλλεκτικού χώρου: smash burger, pull pork, hot dog αλλά και mac n’ cheese με cheddar, phila και κομμάτια τραγανού χοίρου.  

Easy Peasy Περιστέρι Athens Open Air

Tip Οι χορτοφάγοι δεν βαριούνται ποτέ εδώ, με προτάσεις όπως μούσλι με γάλα αμυγδάλου, κανέλα, φυστικοβουτυρο, σοκολάτα υγείας, μέλι και μπανανα, φαλάφελ wrap, φοβερές σαλάτες αλλά και ριζότο γεμιστών!  

Αιμίλιου Βεάκη 12, Περιστέρι, 2105742689. 
FB Easy Peasy Ath
Instagram @easypeasy.ath 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς (και τι) τρώμε πια στα εστιατόρια των ξενοδοχείων της Αθήνας

Όταν τα αθηναϊκά ξενοδοχεία γίνονται γαστρονομικοί προορισμοί, τότε το hotel dining είναι σίγουρα μια αναβαθμισμένη εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/01/2026

Φουλ της Μάνης… στο ΜάνηΜάνη: Η Σταυριανή Ζερβακάκου παίρνει τα ηνία για μια βραδιά

Μάνη εις την τρίτη! Το ΜάνηΜάνη φιλοξενεί τη Σταυριανή Ζερβακάκου για μια βραδιά γεμάτη μανιάτικες γεύσεις, αυθεντικότητα και φουλ άρωμα τόπου.

Σε αυτό το καφενείο στην Κυψέλη θα φας τη viral τηγανητή τυροκαυτερή

Στην Κυψέλη, ο Άτλας έφερε αέρα καφενείου με σύγχρονη ματιά και μεζέδες που ζητούν μοίρασμα. Πρωταγωνίστρια; Μια τηγανητή τυροκαυτερή που έγινε viral και έχει λόγο.

Smash’n Bun και Lohan X στήνουν το πιο ανατρεπτικό απογευματινό πάρτι της Αθήνας

Τα λαχταριστά smash burgers συναντούν τα δυνατά beats, το signature vibe και την ενέργεια ενός από τα πιο γνωστά νυχτερινά brands της Αθήνας, στο Κολωνάκι.

Η αγκινάρα στο εδώλιο: Τα "χειρότερα πιάτα" και η αισθητική του TasteAtlas

Ανάμεσα σε ζελέ χελιών και τηγανίτες με αίμα ταράνδου, η Ελλάδα κατάφερε να πλασαριστεί αξιοπρεπώς με τη σαλάτα αγκινάρας στην 12η θέση των "χειρότερων" πιάτων παγκοσμίως, σύμφωνα με το υποκειμενικό TasteAtlas.

Για μια μόνο βραδιά τα σουβλάκια του "Μίμη" επιστρέφουν στο "Τέρας"

Στις 5/2, ο Μίμης κάνει μια ειδική εμφάνιση για μια μέρα στο Τέρας, παντρεύοντας νεο-τραντίσιοναλ σουβλάκι με καλά κρασιά σε ένα pop-up που αξίζει στάση.

Νέα πιτσαρία, απευθείας από το Ντιτρόιτ, έσκασε στο Περιστέρι

Το DAM, μικρό αδερφάκι της Lisa Athens από την Κυψέλη, άνοιξε λίγες εβδομάδες πριν στο Περιστέρι και ειδικεύεται στη Detroit-style πίτσα.