H S.Pellegrino Young Chef Academy αναζητά τα επόμενα νεαρά αστέρια της γαστρονομίας

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός για την ανάδειξη της επόμενης γενιάς της γαστρονομίας επιστρέφει και καλεί τους νέους σεφ που θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής κούρσας να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 19/6.

S.Pellegrino Young Chef Academy

Για ακόμα μία χρονιά η S.Pellegrino Young Chef Academy αναζητά με πάθος τη νέα γενιά του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος, εκκινώντας ένα μεγάλο γαστρονομικό τουρνουά που θα κορυφωθεί το 2025. Μέχρι τότε θα λαμβάνουν χώρα οι περιφερειακοί ημιτελικοί με στόχο να διαμορφωθεί η τελική λίστα των 14 συμμετεχόντων που θα διαγωνιστούν για τον κορυφαίο τίτλο του πλέον αξιοπρόσεκτου νέου ταλέντου σε ολόκληρο τον κόσμο. 

S.Pellegrino Young Chef Academy

Η χώρα μας υπάγεται όπως πάντα στους ημιτελικούς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μεσογείου, και το κάλεσμα απευθύνεται όπως πάντα σε φερέλπιδες σεφ έως 30 ετών που θα παρουσιάσουν τη signature δημιουργία τους ενώπιον της κριτικής επιτροπής ελπίζοντας σε ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού. Φέτος, η κριτική επιτροπή για τη δική μας περιφέρεια απαρτίζεται από τον Victor Borg που διαπρέπει στο εστιατόριο "Under Grain" της Μάλτας, τον Alexandru Iacob που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους σεφ της Ρουμανίας, την επιδραστική σεφ της Πολωνίας Iwona Niemczewska, τον chef-patron του μισελενάτου εστιατορίου "Strelec" στη Λιουμπλιάνα, Igor Jagodic, αλλά και τον δικό μας, εξίσου επιδραστικό, με σημαντική εμπειρία και προϋπηρεσία σεφ Θάνο Φέσκο, από το διακεκριμένο εστιατόριο "Delta", το μόνο εστιατόριο με 2 αστέρια μισελέν στην Ελλάδα.

S.Pellegrino Young Chef Academy

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να ζήσετε αυτή τη συναρπαστική δημιουργική διαδικασία, όπως έχουν κάνει παλαιότερα ονόματα όπως ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο Νίκος Μπίλλης, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη και πιο πρόσφατα ο Γρηγόρης Κίκης, θα πρέπει να καταθέσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 19/6. Σημειώστε πως οι regional τελικοί στους οποίους συμμετέχει η Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Νοεμβρίου στη Μάλτα, ενώ περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής βρίσκετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Table του The Dolli's Rooftop Restaurant επιστρέφει

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2025

Αυτό το καλτσόνε είναι λόγος για να ανηφορίσεις ως τα Βριλήσσια

Ένα στιλάτο στέκι σε περιμένει στο outsider των ΒΠ, για ποιοτικές παρασκευές με ζύμη και ιταλική νοστιμιά.

Thanksgiving και Beaujolais Nouveau στο La Suite Lounge Rooftop

Ζήστε τη μεγαλύτερη γιορτή του γαλλικού κρασιού και το Thanksgiving με θέα την Ακρόπολη.

'Φλάρος': Ένας ελεβέ καφενές έρχεται στο Παγκράτι

Ο σεφ Στράτος Βλασσόπουλος ετοιμάζει ένα διαφορετικό καφενείο στην οδό Δαμάρεως.

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.