S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

ACHINOS

Συνώνυμο της ανεμελιάς, το καλοκαίρι είναι εκείνη η εποχή που απολαμβάνουμε τη θάλασσα σε όλο της το μεγαλείο. Τι καλύτερο λοιπόν μετά τις βουτιές, μια στάση για φαγητό και ποτό σε ένα χαλαρό bar-εστιατόριο πλάι στο κύμα; 

ACHINOS

ACHINOS

Tο πανέμορφο "Αchinos" στη Σκιάθο είναι το κατάλληλο spot, που θα σας καλωσορίσει σε έναν χώρο με boho διακόσμηση και άνετους καναπέδες για να απολαύσετε ελληνική και μεσογειακή κουζίνα ατενίζοντας το Αιγαίο και ένα δροσερό κοκτέιλ στο κλείσιμο της μέρας. Το μενού έχει θαλασσινή αύρα και την υπογραφή του Executive Chef Γιώργου Τσάκαλου που, με έμπνευση την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, παρουσιάζει φρέσκες προτάσεις με γεύσεις απόλυτα ταιριαστές με την τοποθεσία και φόντο το απέραντο γαλάζιο. 

Μεγάλη Άμμος, Σκιάθος, 24270 23940, FB: Skiathos Achinos Beach Restaurant 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.