Prime κοπές premium meat επιλογών με θέα όλη την Αθήνα

Regency Casino Mont Parnes

Μία εμπειρία υψηλής κλάσης κρεατοφαγίας πρόκειται να ζήσει κάθε επισκέπτης του νέου εστιατορίου Monte Vista στο Regency Casino Mont Parnes, από την Πέμπτη 23 Μαΐου και κάθε Πέμπτη, στα πλαίσια του Prime Cut Event. Καταξιωμένοι chefs θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα απογειώσουν τη γαστρονομική εμπειρία για κάθε λάτρη – και όχι μόνο – των prime κοπών του κρέατος.

Monte Vista

To πολυτελές εστιατόριο της Πάρνηθας με την απαράμιλλη θέα σε όλη την Αθήνα, ‘ανοίγει’ τώρα τον δρόμο και στο prime meat dining, προσφέροντας στο ευρύ κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού, με υψηλής ποιότητας επιλογές στο κρέας και μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές. Μυστικά του κρέατος που μέχρι πρότινος γνώριζαν μόνο οι ειδικοί, τώρα αποκαλύπτονται και γίνονται κτήμα όλων όσοι αναζητούν το επόμενο επίπεδο στις κοπές, στο ψήσιμο και φυσικά στη γευστική αρτιότητα του κρέατος.

Κάντε κράτηση θέσης στο Prime Cut Event του Monte Vista, καλώντας στο 2102421002 και μία έκπληξη περιμένει τις 100 πρώτες κρατήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Table του The Dolli's Rooftop Restaurant επιστρέφει

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2025

Αυτό το καλτσόνε είναι λόγος για να ανηφορίσεις ως τα Βριλήσσια

Ένα στιλάτο στέκι σε περιμένει στο outsider των ΒΠ, για ποιοτικές παρασκευές με ζύμη και ιταλική νοστιμιά.

Thanksgiving και Beaujolais Nouveau στο La Suite Lounge Rooftop

Ζήστε τη μεγαλύτερη γιορτή του γαλλικού κρασιού και το Thanksgiving με θέα την Ακρόπολη.

'Φλάρος': Ένας ελεβέ καφενές έρχεται στο Παγκράτι

Ο σεφ Στράτος Βλασσόπουλος ετοιμάζει ένα διαφορετικό καφενείο στην οδό Δαμάρεως.

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.