Porto Zante Club – "The Club House" Restaurant: Υπέρτατη γαστρονομική εμπειρία μεσογειακής κουζίνας με φόντο το Ιόνιο

Σε ένα φυσικό τοπίο εξωτικής ομορφιάς, όπου η world-class φιλοξενία του υψηλότερου επιπέδου συνδυάζεται ιδανικά με την βραβευμένη γαστρονομία.

The Club House

Tο Porto Zante Club είναι ένα υπερπολυτελές boutique ξενοδοχείο με παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία, αποτελούμενο αποκλειστικά από βίλες με ιδιωτική πισίνα· αριστοτεχνικά χτισμένο πάνω σε μία αμμώδη παραλία εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Στο εστιατόριο σύγχρονης Μεσογειακής Κουζίνας "The Club House”, οι jet-set επισκέπτες του Porto Zante Club απολαμβάνουν τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές εμπειρίες.

fytila alexandra

Η εμπνευμένη δημιουργικότητα της Executive Chef Αλεξάνδρας Φυτιλά και το μενού που επιμελείται ο σεφ Jean Charles Metayer, συνδυάζουν με ανανεωτική διάθεση οικεία στοιχεία της ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς πινελιές, απογειώνοντας το αποτέλεσμα.

Με έμπνευση από την Μεσόγειο και την φρεσκάδα της θάλασσας και των τοπικών προϊόντων που καλλιεργούνται στα μυρωδάτα εδάφη της γλυκιάς Ζακύνθου, το  "The Club House” Restaurant απέσπασε φέτος και το ειδικό βραβείο "Top Notch” από το "α” για την εξαιρετική ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει. 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον ίδιο τον χώρο του εστιατορίου, που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από τον γαλαζοπράσινο κολπίσκο με την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, με τους φοίνικες και τις εξωτικές μπανανιές να αγκαλιάζουν το βλέμμα και τον ήχο του κύματος να συντροφεύει αρμονικά τους ήχους του πιάνου.

Porto Zante Club

Ξεκίνημα με φινετσάτες προτάσεις ορεκτικών όπως το δαντελένιο καρπάτσιο τόνου με καρπούζι, που σερβίρεται με τραγανή φέτα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γεύσεων και υφών ενώ σταθερή αξία και φέτος το καπνιστό χέλι με φουά γκρα, πινελιά που εκφράζει τις γαλλικές καταβολές του σεφ. 

Club House

Δυνατό "παρών" δίνει η θάλασσα και στα κυρίως πιάτα με το σοτέ μπαρμπούνι συνοδευόμενο από πουρέ κολοκυθιού και σάλτσα "μπουγιαμπέσα" ενώ από την ενότητα κρέας θα δοκιμάσετε μια ντελικάτη βερσιόν αρνιού με χειροποίητο κριθαράκι και αφρό γιαουρτιού. Το γλυκό φινάλε γράφουν επιδόρπια όπως το σοκολατένιο σουφλέ με ρευστή καραμελένια καρδιά και ο ψητός ανανάς με κάρδαμο και παγωτό μαστίχα. 

"Porto Zante Club", Τραγάκι, 29100, Ζάκυνθος, 210 8218640, https://portozante.com/

Φωτογραφίες: Sakis Papadopoulos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

"Θamon Contemporary Restaurant": Πώς λένε τη μπιστρονομία στα ηπειρώτικα;

Στο καλοστημένο μπιστρό του Θανάση Τάσσου στα Γιάννενα η ηπειρώτικη κουζίνα τιμάται όπως της αρμόζει.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.