Porto Zante Club – "The Club House" Restaurant: Υπέρτατη γαστρονομική εμπειρία μεσογειακής κουζίνας με φόντο το Ιόνιο

Σε ένα φυσικό τοπίο εξωτικής ομορφιάς, όπου η world-class φιλοξενία του υψηλότερου επιπέδου συνδυάζεται ιδανικά με την βραβευμένη γαστρονομία.

The Club House

Tο Porto Zante Club είναι ένα υπερπολυτελές boutique ξενοδοχείο με παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία, αποτελούμενο αποκλειστικά από βίλες με ιδιωτική πισίνα· αριστοτεχνικά χτισμένο πάνω σε μία αμμώδη παραλία εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Στο εστιατόριο σύγχρονης Μεσογειακής Κουζίνας "The Club House”, οι jet-set επισκέπτες του Porto Zante Club απολαμβάνουν τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές εμπειρίες.

fytila alexandra

Η εμπνευμένη δημιουργικότητα της Executive Chef Αλεξάνδρας Φυτιλά και το μενού που επιμελείται ο σεφ Jean Charles Metayer, συνδυάζουν με ανανεωτική διάθεση οικεία στοιχεία της ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς πινελιές, απογειώνοντας το αποτέλεσμα.

Με έμπνευση από την Μεσόγειο και την φρεσκάδα της θάλασσας και των τοπικών προϊόντων που καλλιεργούνται στα μυρωδάτα εδάφη της γλυκιάς Ζακύνθου, το  "The Club House” Restaurant απέσπασε φέτος και το ειδικό βραβείο "Top Notch” από το "α” για την εξαιρετική ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει. 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον ίδιο τον χώρο του εστιατορίου, που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από τον γαλαζοπράσινο κολπίσκο με την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, με τους φοίνικες και τις εξωτικές μπανανιές να αγκαλιάζουν το βλέμμα και τον ήχο του κύματος να συντροφεύει αρμονικά τους ήχους του πιάνου.

Porto Zante Club

Ξεκίνημα με φινετσάτες προτάσεις ορεκτικών όπως το δαντελένιο καρπάτσιο τόνου με καρπούζι, που σερβίρεται με τραγανή φέτα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γεύσεων και υφών ενώ σταθερή αξία και φέτος το καπνιστό χέλι με φουά γκρα, πινελιά που εκφράζει τις γαλλικές καταβολές του σεφ. 

Club House

Δυνατό "παρών" δίνει η θάλασσα και στα κυρίως πιάτα με το σοτέ μπαρμπούνι συνοδευόμενο από πουρέ κολοκυθιού και σάλτσα "μπουγιαμπέσα" ενώ από την ενότητα κρέας θα δοκιμάσετε μια ντελικάτη βερσιόν αρνιού με χειροποίητο κριθαράκι και αφρό γιαουρτιού. Το γλυκό φινάλε γράφουν επιδόρπια όπως το σοκολατένιο σουφλέ με ρευστή καραμελένια καρδιά και ο ψητός ανανάς με κάρδαμο και παγωτό μαστίχα. 

"Porto Zante Club", Τραγάκι, 29100, Ζάκυνθος, 210 8218640, https://portozante.com/

Φωτογραφίες: Sakis Papadopoulos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/12/2025

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.