Porto Zante Club – "The Club House" Restaurant: Υπέρτατη γαστρονομική εμπειρία μεσογειακής κουζίνας με φόντο το Ιόνιο

Σε ένα φυσικό τοπίο εξωτικής ομορφιάς, όπου η world-class φιλοξενία του υψηλότερου επιπέδου συνδυάζεται ιδανικά με την βραβευμένη γαστρονομία.

The Club House

Tο Porto Zante Club είναι ένα υπερπολυτελές boutique ξενοδοχείο με παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία, αποτελούμενο αποκλειστικά από βίλες με ιδιωτική πισίνα· αριστοτεχνικά χτισμένο πάνω σε μία αμμώδη παραλία εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Στο εστιατόριο σύγχρονης Μεσογειακής Κουζίνας "The Club House”, οι jet-set επισκέπτες του Porto Zante Club απολαμβάνουν τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές εμπειρίες.

fytila alexandra

Η εμπνευμένη δημιουργικότητα της Executive Chef Αλεξάνδρας Φυτιλά και το μενού που επιμελείται ο σεφ Jean Charles Metayer, συνδυάζουν με ανανεωτική διάθεση οικεία στοιχεία της ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς πινελιές, απογειώνοντας το αποτέλεσμα.

Με έμπνευση από την Μεσόγειο και την φρεσκάδα της θάλασσας και των τοπικών προϊόντων που καλλιεργούνται στα μυρωδάτα εδάφη της γλυκιάς Ζακύνθου, το  "The Club House” Restaurant απέσπασε φέτος και το ειδικό βραβείο "Top Notch” από το "α” για την εξαιρετική ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει. 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον ίδιο τον χώρο του εστιατορίου, που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από τον γαλαζοπράσινο κολπίσκο με την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, με τους φοίνικες και τις εξωτικές μπανανιές να αγκαλιάζουν το βλέμμα και τον ήχο του κύματος να συντροφεύει αρμονικά τους ήχους του πιάνου.

Porto Zante Club

Ξεκίνημα με φινετσάτες προτάσεις ορεκτικών όπως το δαντελένιο καρπάτσιο τόνου με καρπούζι, που σερβίρεται με τραγανή φέτα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γεύσεων και υφών ενώ σταθερή αξία και φέτος το καπνιστό χέλι με φουά γκρα, πινελιά που εκφράζει τις γαλλικές καταβολές του σεφ. 

Club House

Δυνατό "παρών" δίνει η θάλασσα και στα κυρίως πιάτα με το σοτέ μπαρμπούνι συνοδευόμενο από πουρέ κολοκυθιού και σάλτσα "μπουγιαμπέσα" ενώ από την ενότητα κρέας θα δοκιμάσετε μια ντελικάτη βερσιόν αρνιού με χειροποίητο κριθαράκι και αφρό γιαουρτιού. Το γλυκό φινάλε γράφουν επιδόρπια όπως το σοκολατένιο σουφλέ με ρευστή καραμελένια καρδιά και ο ψητός ανανάς με κάρδαμο και παγωτό μαστίχα. 

"Porto Zante Club", Τραγάκι, 29100, Ζάκυνθος, 210 8218640, https://portozante.com/

Φωτογραφίες: Sakis Papadopoulos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

"Kedros Athens": Φαγητό με παριανή ψυχή στη Λυκόβρυση

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.

Η ιταλική σταθερά στον speakeasy πεζόδρομο του Παγκρατίου

Σημείο αναφοράς για σχεδόν μία δεκαετία, το κομψό εστιατόριο στον όμορφο πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι, είναι ιδανικό για after-office συναντήσεις με ιταλική φινέτσα αλλά όχι μόνο για τέτοιες.

To 'OX Athens' γιορτάζει δύο χρόνια ζωής και ψήνει μαζί με τους Nomade et Sauvage

Μια ξεχωριστή γιορτή για τα δύο χρόνια του OX Athens, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.