Πισίνα

Κουζίνα bar-restaurant και αποφόρτιση δίπλα στο νερό της πισίνας, με τα φώτα της ακτογραμμής να σπινθηρίζουν ανάμεσα στα κατάρτια της Μαρίνας Ζέας.

Πισίνα

Κουζίνα bar-restaurant και αποφόρτιση δίπλα στο νερό της πισίνας, με τα φώτα της ακτογραμμής να σπινθηρίζουν ανάμεσα στα κατάρτια της Μαρίνας Ζέας.

Πισίνα - εικόνα 1

Επιτυχημένη σκηνογραφία και για να ρεμβάσεις χαζεύοντας παραταγμένες θαλαμηγούς της Μαρίνας Ζέας, και για να (παρ)ακολουθήσεις το μιξάζ νυχτερινών beats και γυναικείων τακουνιών, τα οποία χτυπάνε σαν ρυθμική λούπα στο ξύλινο ντεκ. Η «Πισίνα» ξεκινάει μεν από το πρωί με καφέ και βουτιές, το βράδυ όμως «κρατάει» χαρακτήρα εξόδου για Πειραιώτες και μη. Το χαλαρωτικό λευκό και μπλε σε νησιώτικο στιλ γύρω από την πισίνα λειτουργεί ως αντίστιξη στο εσωτερικό (μέσα- έξω στην ουσία, αφού το τζάμι έχει εξαφανιστεί), όπου επικρατεί μια έκρηξη χρωμάτων και ντιζαϊνάτου μοντερνισμού εμπνευσμένου από τα ’60s και τα ’70s.

Η κουζίνα, μεσογειακή, σε ανάλογο τέμπο bar-restaurant, προτείνει μια αρκετά μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται να επιδείξει παραπάνω προσοχή στις δοσολογίες. Στην πλούσια πράσινη σαλάτα, λόγου χάρη, που συνδυάζει καπνιστό σολομό με μαραθόριζα και γκρέιπφρουτ (€ 11), άνηθο και ροζ πιπέρι, η έντονη παρουσία της μουστάρδας στο dressing καπάκωσε στην περίπτωσή μας τις επιμέρους γεύσεις. η κολοκυθόπιτα (€ 9) ήταν λίγο άνευρη, με το φύλλο της να κρατάει λάδι, και το ριζότο Μιλανέζε (€ 12) είχε υπερβολική παρμεζάνα κι έχανε πόντους στο χύλωμα. Τα κυρίως, ωστόσο, ανέβασαν τον πήχη. Τα μοσχαρίσια μπιφτέκια ήταν ωραία καρυκευμένα και αφράτα, με επιτυχημένη συνοδεία από δροσερό ταμπουλέ και τραγανά πιτάκια (€ 13), και το φιλέτο λαβράκι ποσέ, με ζεστή σαλάτα από σπανάκι και φινόκιο με σος λεμονιού (€ 16), καλοφτιαγμένο και αρωματικό. Ευχάριστα και πρωτότυπα και τα γλυκά, όπως το τσιζκέικ με ούζο και σος βατόμουρου (€ 8,50) και η μους μοσχολέμονου με creamaise λευκής σοκολάτας και ζελέ βότκας (€ 8,50). Ιδίως το τελευταίο αποτελεί ανάλαφρο πέρασμα στο πεδίο του ποτού.

(+) Ολοκληρωμένη δροσερή πρόταση για όλους, για κάθε ώρα και διάθεση, εξ ου και δημοφιλής. (-) Ακόμη και premium να χαρακτηρίζεται το παγωτό, € 10-11 είναι πολλά όταν ένα κυρίως πιάτο κοστίζει € 13. ΠΙΣΙΝΑ Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 2104511324-5. Και μεσημέρι. Έως 1 π.μ., Παρ., Σάβ. έως 1.30 π.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Πισίνα

Ακτή Θεμοστοκλέους 25, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι νόστιμο συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Fuga

H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/07/2025

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.