Η μοντέρνα θαλασσινή ταβέρνα των Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, που συγκεντρώνει στο Περιστέρι διαβασμένους θαλασσοφάγους απ’ όλη την Αττική, απέκτησε την εικόνα ενός σύγχρονου εστιατορίου ψαριού, που δεν περιορίζεται προφανώς στην οικεία αισθητική, τη φιλόξενη αύρα και τη ζεστασιά του –όμορφα στολισμένου για την περίσταση των γιορτών– χώρου του.

Δυνατό χαρτί στο "Travolta" είναι πάντοτε οι συνταγές, που πατούν στην παράδοση για να δώσουν ευρηματικές παραλλαγές της, βασισμένες στην εξαιρετική πρώτη ύλη, ενώ το τηγάνι είναι δυνατό και η σχάρα άψογη.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα το best seller κοντοσούβλι καλαμάρι και ο ροφός με μπάμιες. Αυτά και άλλα πολλά θα δοκιμάσετε και τις ημέρες των γιορτών στο μέρος που έκανε την ψαροφαγία προσιτά εκλεπτυσμένη και απενοχοποιημένα νόστιμη.
