Στο στιλάτο "Deos" στα ψηλά του Πύργου Απόλλων δεν απολαμβάνεις μόνο τη συγκλονιστική θέα στη στολισμένη Αθήνα. Με γαστρονομική κατεύθυνση επικεντρωμένη στο ανεξάντλητο συνταγολόγιο της ελληνικής κουζίνας με μοντέρνες comfort πινελιές, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο ετοιμάζει για την παραμονή των Χριστουγέννων ένα εορταστικό μενού με γνώμονα την τοπική πρώτη ύλη.
Ανοίγει με φύλλο μπρικ με ταρτάρ μοσχαριού και καπνιστό χέλι, συνεχίζει με σούπα κάστανου με σελινόριζα και φρέσκια τρούφα, ενώ στα κυρίως πιάτα προσφέρονται μάγουλα μαύρου χοίρου με πουρέ πρασoσέλινου ή μαγιάτικο σοφιγάδο με κυδώνι, ολοκληρώνοντας με το επιδόρπιο "Εικονικό μήλο".

Μπείτε σε festive mood και την Πρωτοχρονιά, ξεκινώντας με κακαβιά, τάρτα κάστανου με φουαγκρά, ζεστό ορεκτικό γαρίδα "Κοκκίνι", για να κορυφώσετε με short rib με πουρέ παστινάκι ή σφυρίδα με σέσκουλα και αβγολέμονο, ενώ ένα αμυγδαλωτό Σπετσών με αγριοκέρασο θα γράψει το γλυκό φινάλε.