 
Το δημοφιλές Beefy Brunch επιστρέφει στο Beefbar Athens, φέρνοντας ξανά στις Κυριακές –και σύντομα και στα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου– το πιο αναγνωρίσιμο 'δεκατιανό' της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Με φόντο τη θάλασσα και την κομψή ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το brunch σερβίρεται στο υπαίθριο σκηνικό του Beefbar (διαθέσιμο όσο το επιτρέπει ο καιρός) και συνδυάζει χαλαρή διάθεση με υψηλή γαστρονομία.

Το μενού περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της φιλοσοφίας του Beefbar για "πολυτελές comfort food". Ξεχωρίζουν το Lobster Sando, το Wagyu Scotch Egg, το ανανεωμένο Egg Sandwich και το αργοψημένο Wagyu Pastrami, που αναδεικνύει τη χαρακτηριστική καπνιστή γεύση του κρέατος. Νέα προσθήκη, η Kobe Carbonara, ήδη δημοφιλής επιλογή, προσφέρει μια πλούσια και κρεμώδη εκδοχή του κλασικού πιάτου.



Στη λίστα των κοκτέιλ, το Nihon Marry δίνει μια ιαπωνική πινελιά στο Bloody Mary, ενώ η Purple Mezcalita και το Dirty Fizzy Martini συμπληρώνουν τη γευστική εμπειρία με ευρηματικούς συνδυασμούς.
Για τους λάτρεις των γλυκών, το Gelato Mantecato – Sunday Brunch Edition επανέρχεται με επιλογές από churros, βάφλες, brownies και pancakes.


Το brunch του Beefbar Athens παραμένει ένα από τα πιο σταθερά σημεία αναφοράς των αθηναϊκών weekends: Ένας προορισμός όπου η γεύση, το στυλ και η θέα στη θάλασσα συνδυάζονται.

Info
12:00–16:00 (τελευταία κράτηση στις 15:45)
Beefbar Athens – Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη
Τηλ.: 210 96 70 700
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
 
 
 
 
 
 
