Kayak: Όταν το παγωτό γίνεται haute couture

kayak

Εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, η ελληνική εταιρεία Kayak πρωτοπορεί συστηματικά στο χώρο των premium παγωτών και γλυκών, δημιουργώντας εμπνευσμένες γεύσεις. Με μότο της φετινής της καμπάνιας "Κάνε τη στιγμή να αξίζει με Kayak", παρουσιάζει ανθρώπους από παγωτό να λιώνουν· όπως οι ομορφότερες στιγμές στη ζωή μας, που κρατούν για λίγο αλλά αφήνουν ένα έντονο στίγμα. Βασισμένη πάντα στις καλύτερες πρώτες ύλες, ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα και την καινοτομία της και φέτος προσθέτει τέσσερις ιδιαίτερες προτάσεις στις πάνω από 100 γεύσεις που ήδη κυκλοφορούν.

kayak

Αναδιατυπώνει τη δημοφιλή Dubai Chocolate αναβαθμίζοντας την στην πιο μαγική, εκρηκτική εκδοχή της: το Dubai Chocolate Magic, με πλούσια βέλγικη σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, 5 στρώσεις ρίπλας φιστικιού και τραγανά κομμάτια κανταΐφι. Αν, πάλι, αγαπάτε το φιστίκι σε πιο… ντόπιες εκδοχές, η κρέμα με ελληνικό φιστίκι, ανθότυρο και σύκο είναι φτιαγμένη ειδικά για να σας βάλει σε mood διακοπών. Η φινέτσα και τα αρώματα της Ανατολής συμπυκνώνονται σε μια μπουκιά του δροσερού παγωτού Ispahan με εξωτικό λίτσι, γλυκόξινο σμέουρο και αρωματικό ρόδο, σε σαγηνευτικό παλ ροζ χρώμα, ενώ αν αναζητάτε κάτι πραγματικά διαφορετικό, θα ερωτευτείτε την κρέμα με καβουρδισμένο φουντούκι και νότες από λάδι τρούφας.

Kayak Kapnikareas

Φυσικά, και οι νέες γεύσεις της Kayak παράγονται από φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα, επιλεγμένους ξηρούς καρπούς και τις πιο premium σοκολάτες, εξασφαλίζοντας μια ουσιαστικά άριστης ποιότητας γευστική εμπειρία, που θα μας δροσίσει φέτος το καλοκαίρι. Τις βραβευμένες με 17 Great Taste Awards γεύσεις θα βρείτε στα περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων και σε κορυφαία εστιατόρια, σε πάνω από 2.000 σημεία HORECA αλλά και σε 15 boutique στην Ελλάδα και 4 στο εξωτερικό.

Kayak Boutiques "In The City": Γλυφάδα, Καπνικαρέα, Πλάκα, Golden Hall, The Mall Athens, AIA, kayak.gr, @kayakicecream

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Peggy Sue" μεγάλωσε- και σε υποδέχεται με το signature brunch του στο Θησείο

Το νέο brunch στέκι που φτιάχτηκε για να αγαπηθεί όσο και το δημοφιλές αδερφάκι του στη Νέα Σμύρνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/07/2025

To Symposio at Ark ήταν και πάλι ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ γεύσης

Το επιτυχημένο Symposio at Ark κατέβασε τη φετινή αυλαία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μετά από 10 μοναδικές γευστικές παραστάσεις που σύστησαν στο αθηναϊκό κοινό κορυφαίους σεφ της περιφέρειας και την τοπική κουζίνα τους.

Ronin Athens

Το ιαπωνικό της πλατείας Δεξαμενής αλλάζει πόστο για το καλοκαίρι και διατηρώντας ανέπαφη την ποιοτική (ωμοφαγική και μη) πρότασή του, σκαρφαλώνει πιο ψηλά στον Λυκαβηττό, για να απλώσει τα τραπέζια του σε δροσερή ταράτσα, με τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Pastéis de Pangrati και άλλες εκπλήξεις σε έναν cool αθηναϊκό φούρνο

Στο Παγκράτι παίζουν εκλεκτές και πρωτότυπες λιχουδιές.

Το Iώdio σαλπάρει για Μύκονο

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου θα σερβίρει από τις 18 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου στο Νησί των Ανέμων και το Belvedere Hotel.

Stirring Stars: Κορυφαίοι σεφ δημιουργούν στο Μandarin Oriental,Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας στην Ελλάδα, με το βραβευμένο The Private Kitchen και τη σειρά εκδηλώσεων Stirring Stars να φέρνουν κορυφαίους σεφ και οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο στον Μεσσηνιακό κόλπο.