"Varoulko Seaside": Καλοκαίρι με υπογραφή Λαζάρου

Varoulko seaside

Όταν το καλοκαίρι συναντά την υψηλή γαστρονομία, η εμπειρία ονομάζεται "Varoulko Seaside" και ο άνθρωπος που την υπογράφει είναι ο σεφ-πατρόν Λευτέρης Λαζάρου. Ταυτισμένος με τη γαστρονομική άνθηση του Πειραιά εδώ και τρεις δεκαετίες, ο πολυβραβευμένος σεφ μάς ετοιμάζει για ένα ακόμη καλοκαιρινό ταξίδι στην εντυπωσιακή του ταράτσα με θέα το Μικρολίμανο ή στον καινούργιο σκεπασμένο με πέργκολα εξωτερικό του χώρο δίπλα στη θάλασσα, δίνοντας στην πιο φωτεινή εποχή του χρόνου γεύση, άρωμα και χαρακτήρα.

Λευτέρης Λαζάρου

Εδώ, η κάθε στιγμή μεταμορφώνεται σε ένα κομψό καλοκαιρινό ραντεβού, όπου οι ελληνικές θάλασσες και οι θησαυροί τους γίνονται πηγή έμπνευσης, υψηλής δημιουργίας και μοναδικής απόλαυσης. Με σταθερή παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους επί σειρά ετών, αλλά και μια θέση στην επιδραστική La Liste, το εστιατόριο-προορισμός απογειώνει την ελληνική και μεσογειακή γεύση με οδηγούς του την άριστη πρώτη ύλη, την τολμηρή έμπνευση και την τεχνική μαεστρία, τις οποίες συνδυάζει στα ευφάνταστα πιάτα η εξαιρετική ομάδα της κουζίνας, με επικεφαλής τον head chef Γιάννη Υφαντίδη.

Varoulko Seaside

Εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής Varoulko Seaside

Από το δροσερό ταρτάρ γαρίδας και την αυθεντική ψαρόσουπα μέχρι το φίνο σεβίτσε μπαρμπούνι και το ευφάνταστο μπιφτέκι σφυρίδας, κάθε πιάτο στο "Varoulko Seaside" ορκίζεται στη γευστική φινέτσα της θάλασσας, ενώ τα επιδόρπια-κομψοτεχνήματα του Θοδωρή Μωυσίδη γράφουν το ιδανικότερο φινάλε, ισορροπώντας περίτεχνα ανάμεσα στη λεπτομέρεια και τη φαντασία.

Varoulko Seaside

Είτε για ένα δροσερό μεσημεριανό γεύμα είτε για ένα ξεχωριστό δείπνο κάτω από τα αστέρια, η ταράτσα του "Varoulko" είναι ένα πολύτιμο καταφύγιο για όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις και ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης σε κοσμοπολίτικο, καλοκαιρινό περιβάλλον ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, varoulko.gr, FB: Βαρούλκο Restaurant (Varoulko Seaside Restaurant), IG: @varoulkoseaside

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.