"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Nobilis

Υπάρχουν στιγμές που μοιάζουν φτιαγμένες για να γίνουν ανάμνηση. Όπως εκείνη η ώρα λίγο πριν δύσει ο ήλιος, όταν ο αττικός ουρανός βάφεται σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πορτοκαλί, όταν η ζέστη και η κούραση της ημέρας δίνουν τη θέση τους στη δροσιά και την ανεμελιά ενός ακόμα καλοκαιρινού βραδιού. Σε αυτό το ιδανικό σκηνικό, στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου "Say" στο Κεφαλάρι, ξεδιπλώνεται ένα μικρό, καλά κρυμμένο μυστικό του αθηναϊκού Βορρά: το rooftop του εστιατορίου "Nobilis".

Nobilis

Με πανοραμική θέα 360 μοιρών, κοσμοπολίτικη αύρα και αδιαπραγμάτευτη δροσιά, το "Nobilis" είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας όμορφος χώρος: είναι μια εμπειρία γεύσης και αισθήσεων σε μεσογειακούς ρυθμούς, με πιάτα όπως η αρωματική Αθηναϊκή με πέρλες passion fruit, το ψητό μαγιάτικο με σάλτσα κακαβιάς, το σπαγγέτι με vongole και η σαλάτα νισουάζ με τατάκι φρέσκου κιτρινόπτερου τόνου. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η νέα προσθήκη στο μενού, ένα ξεχωριστό finger food section που απογειώνει την εμπειρία του aperitivo, με γαρίδες σε φωλιά πατάτας με aioli mayo, αλλά και bao bun με πάπια ή μίνι σουβλάκι flap steak teriyaki.

Nobilis

Το "Nobilis" είναι η επιτομή της σύγχρονης αστικής πολυτέλειας, ένα σημείο συνάντησης για όσους εκτιμούν τη γαστρονομία, την αισθητική και την ιδιωτικότητα. Το μοναδικό rooftop της Κηφισιάς απευθύνεται σε εκείνους που ξέρουν να απολαμβάνουν τις λεπτομέρειες και να ανακαλύπτουν τα ωραιότερα "κρυμμένα" spots της πόλης.

Χαριλάου Τρικούπη 67, Κηφισιά, 2102201700, nobilis.gr, IG: nobilis.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Nobilis

Ξεν. «Say Hotel», Χαριλάου Τρικούπη 67 & Δηλιγιάννη, Κεφαλάρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.