Ouzeri: Θέα και θάλασσα

GRAND RESORT LAGONISSI

Το χαλαρό φουλ θερινό concept του ξενοδοχείου "Grand Resort Lagonissi" ολοκληρώνεται με ένα γαστρονομικό ταξίδι στην αυθεντική ελληνική κουζίνα, μέσα από δημιουργικές μαγειρικές συναντήσεις γης και θάλασσας με θέα το απέραντο γαλάζιο. Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο όνομα και πράγμα "Ouzeri", που ταχύτατα εξελίχθηκε σε φαβορί των νοτίων αθηναϊκών προαστίων, απολαμβάνουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, κρέας στη σχάρα και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και συνοδεία παγωμένου ούζου.

GRAND RESORT LAGONISSI

Η ομάδα της κουζίνας αξιοποιεί τις φρέσκες ψαριές για να ετοιμάσει εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα που περιλαμβάνουν κυρίως πιάτα με μεζέδες. Σερβίρονται στη λογική της μοιρασιάς, όμως από το ρεπερτόριο δεν λείπουν επιλογές ζυμαρικών, αλλά και πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας. Η προσεγμένη δουλειά τους, μάλιστα, επιβραβεύτηκε με ένα αστέρι FNL. Από τα ορεκτικά θα σας κερδίσει η νοστιμιά της τηγανιάς θαλασσινών και οι ντοματοκεφτέδες με μετσοβόνε, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ταλιατέλες bavette με αχινό, αβγοτάραχο και λάιμ και το φιλέτο ψαριού ημέρας κλέφτικο στη λαδόκολλα με πατάτες και πιπεριές, συνοδεία εκλεκτού λευκού κρασιού.

Ξεν. "Grand Resort Lagonissi", 40ό χλμ. Άθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, grandresortlagonissi.gr, @grandresortlagonissi

Περισσότερες πληροφορίες

Ouzeri Αιγαίον

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.