Ταβέρνα ο Κώστας: Μερακλίδικη κουζίνα άριστης ποιότητας

Στην Παιανία, στην Ταβέρνα ο Κώστας μπορείς να εμπιστευτείς και τη γεύση και τις πρώτες ύλες.

Ταβέρνα ο Κώστας ©Λεωνίδας Τούμπανος

Δεν χρειάζεται να σας βγάλει ο δρόμος στην Παιανία μετά από μια χαλαρωτική βουτιά για να φτάσετε στην περιποιημένη "Ταβέρνα ο Κώστας", αλλά σίγουρα είναι μια καλή αφορμή και ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσετε μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα. Οι προσεγμένες γεύσεις πρωταγωνιστούν στη φιλόξενη ταβέρνα, που στήθηκε με μεράκι από ανθρώπους που αγαπούν την ελληνική κουζίνα και κρατούν ψηλά τον πήχη της. Με βασικές αξίες την ποιότητα στις πρώτες ύλες που αξιοποιούν και τη φροντίδα και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, οι άνθρωποι πίσω από την "Ταβέρνα ο Κώστας" προσγειώνουν στα τραπέζια μας οικείες, comfort γεύσεις από τον πλούσιο τσελεμεντέ της ελληνικής παράδοσης.

ταβέρνα ο κώστας
©Λεωνίδας Τούμπανος

Χειροποίητα ντολμαδάκια και τραγανά τυροπιτάκια, φρέσκες τηγανητές πατάτες (βάλτε δυο μερίδες), χόρτα, παντζάρια και μαστόρικες αλοιφές ανοίγουν την όρεξη, προτού τα κρέατα αναλάβουν το βαρύ παιχνίδι. Σπέσιαλ μοσχαρίσια μπιφτέκια, συκώτι, ψαρονέφρι και παϊδάκια γάλακτος μοσχαρίσια ή αρνίσια είναι μερικά μόνο από τα ποιοτικά κρεατικά που μας χορταίνουν ύστερα από μια μέρα στον ήλιο ή στο γραφείο, όσο αγναντεύουμε τη θέα από ψηλά και παίρνουμε τον αέρα μας στην ήσυχη μεγάλη αυλή της ταβέρνας, κάτω απ’ τα φυλλωμένα δέντρα.

ταβέρνα ο κώστας
©Λεωνίδας Τούμπανος

Προφήτη Ηλία 3, Παιανία, 2106646532, tavernaokwstas.gr, Tαβέρνα ο Κώστας

Περισσότερες πληροφορίες

Ταβέρνα ο Κώστας

Προφήτη Ηλία 3, Παιανία
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.