The Margi: Μια σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας

Αυθεντικές farm-to-table γεύσεις και ιταλική φινέτσα στο κομψό «The Margi» δίπλα στη θάλασσα της Βουλιαγμένης.

The Margi Hotel

Η Βουλιαγμένη είναι συχνός καλοκαιρινός προορισμός για τους Αθηναίους, καθώς είναι μια γρήγορη λύση για βουτιές και ραχάτι δίπλα στο κύμα. Εκεί, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, βρίσκουμε και το όμορφο "The Margi", το boutique ξενοδοχείο που συνδυάζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, προσεγμένο design και έμφαση στη βιωσιμότητα. Highlight της εμπειρίας στο ξενοδοχείο είναι η ιδιόκτητη Margi Farm, χάρη στην οποία το "The Margi" κάνει πραγματικότητα τη φιλοσοφία του from farm-to-table προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις με φρέσκα, εποχικά υλικά. Μέσα στη φάρμα θα βρούμε λαχανόκηπους και ελαιόδεντρα που εξασφαλίζουν καθημερινά αγνά προϊόντα για τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

GiO Restaurant

Έτσι, βιώνουμε μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία δίπλα στην πισίνα του "The Margi", στο "GiO", έναν παράδεισο ιταλικών γεύσεων με μεσογειακό χαρακτήρα και πιάτα που ανανεώνονται συχνά, διατηρώντας τις αγαπημένες signature επιλογές με την υπογραφή του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή. Από την άλλη, το βραβευμένο με Michelin και πράσινο αστέρι βιωσιμότητας, "Patio", προσφέρει menu dégustation με έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα. Ποιότητα, αισθητική και ηρεμία συνδυάζονται σε ένα χώρο που παρέχει μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

The Margi Farm

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 2108929000, themargi.gr, The Margi Hotel, @themargihotel

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.