Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Πού θα φας ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας αυτό το Σάββατο;

Το φημισμένο Django Gelato και ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του, Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, έρχονται σήμερα, Σάββατο 14 Ιουνίου, από τις 11:00 έως τις 18:00, στο Vibo. Το Bistrot της Γλυφάδας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους κατοίκους και επισκέπτες των νοτίων προαστίων να γευτούν το παγωτό που έχει κατακτήσει διαδοχικά τη Σύρο, την Αθήνα και του οποίου η φήμη έχει πια ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Με την αμιγώς φυσική του σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση του, με τη χρήση αποκλειστικά φρέσκων και βιολογικών πρώτων υλών, το Django Gelato υπηρετεί την τέχνη του αυθεντικού παγωτού όπως κανείς άλλος σήμερα. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των συνεργασιών του Vibo με κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς, προσφέροντας στους επισκέπτες τους αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Πού θα φας ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας αυτό το Σάββατο; 3

Το Django Gelato ξεκίνησε το ταξίδι του το 2005 στη Σύρο, αλλά η επανάσταση έγινε το 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης πήρε την τολμηρή απόφαση να εγκαταλείψει πλήρως τα βιομηχανικά συστατικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα ταξίδι αυτοδιδασκαλίας και πειραματισμού που τον οδήγησε να δημιουργήσει το πρώτο εντελώς διαφανές εργαστήριο gelato στην Ελλάδα.

Πού θα φας ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας αυτό το Σάββατο; 1

"Κάθε μέρα είναι διαφορετική", εξηγεί ο Καρακατσάνης. "Η περιεκτικότητα σε λιπαρά του γάλακτος αλλάζει, τα επίπεδα ζάχαρης στα φρούτα ποικίλλουν. Δεν ακολουθούμε σταθερές συνταγές – προσαρμόζουμε καθημερινά τις συνταγές μας στις αλλαγές της φύσης".

Τις γεύσεις του Django Gelato θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τόσο οι θαμώνες του Vibo όσο και οι περαστικοί.


Info

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2025
11:00 - 18:00
Vibo Bistrot Γλυφάδας

 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vibo bistro

Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
30/07/2025

Πού τρώμε τώρα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Από fine dining πλάι στη θάλασσα, μέχρι ταβέρνες σκαρφαλωμένες στα περήφανα βουνά, αυτά είναι τα τραπέζια που πρέπει να ξέρεις, για να απολαύσεις τη γεύση της δυτικής Κρήτης σε όλη της τη λεβεντιά

Απολαμβάνουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου στο St. George Lycabettus

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με live εμφάνιση της διεθνούς φήμης πιανίστριας Giulia Vazzoler.

Γεύση υπό σκιάν σε αυτές τις ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

Aπό την Αμφιλοχία με αγάπη: Το κρεμώδες παγωτό που θυμίζει την παιδική μας ηλικία

Αγνά υλικά, ποιότητα και ένας συνδυασμός παγωτού και προφιτερόλ που κάνει τη διαφορά, στο Παγκράτι.

Τι γεύση μας αφήνει το Βαρούλκο της Σαντορίνης

Στην 4η χρονιά του στο νησί, το "Varoulko" του Λευτέρη Λαζάρου μας ταξιδεύει σε ένα άλλο μπλε από εκείνο του Μικρολίμανου, με τον Ηλία Τσικρίκη να κρατά τα ηνία της γεύσης με σεβασμό στον μέντορά του, επιδέξιο χέρι και στιβαρή τεχνική υψηλού επιπέδου.