Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Πού θα φας ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας αυτό το Σάββατο;

Το φημισμένο Django Gelato και ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του, Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, έρχονται σήμερα, Σάββατο 14 Ιουνίου, από τις 11:00 έως τις 18:00, στο Vibo. Το Bistrot της Γλυφάδας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους κατοίκους και επισκέπτες των νοτίων προαστίων να γευτούν το παγωτό που έχει κατακτήσει διαδοχικά τη Σύρο, την Αθήνα και του οποίου η φήμη έχει πια ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Με την αμιγώς φυσική του σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση του, με τη χρήση αποκλειστικά φρέσκων και βιολογικών πρώτων υλών, το Django Gelato υπηρετεί την τέχνη του αυθεντικού παγωτού όπως κανείς άλλος σήμερα. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των συνεργασιών του Vibo με κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς, προσφέροντας στους επισκέπτες τους αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Πού θα φας ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας αυτό το Σάββατο; 3

Το Django Gelato ξεκίνησε το ταξίδι του το 2005 στη Σύρο, αλλά η επανάσταση έγινε το 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης πήρε την τολμηρή απόφαση να εγκαταλείψει πλήρως τα βιομηχανικά συστατικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα ταξίδι αυτοδιδασκαλίας και πειραματισμού που τον οδήγησε να δημιουργήσει το πρώτο εντελώς διαφανές εργαστήριο gelato στην Ελλάδα.

Πού θα φας ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας αυτό το Σάββατο; 1

"Κάθε μέρα είναι διαφορετική", εξηγεί ο Καρακατσάνης. "Η περιεκτικότητα σε λιπαρά του γάλακτος αλλάζει, τα επίπεδα ζάχαρης στα φρούτα ποικίλλουν. Δεν ακολουθούμε σταθερές συνταγές – προσαρμόζουμε καθημερινά τις συνταγές μας στις αλλαγές της φύσης".

Τις γεύσεις του Django Gelato θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τόσο οι θαμώνες του Vibo όσο και οι περαστικοί.


Info

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2025
11:00 - 18:00
Vibo Bistrot Γλυφάδας

 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vibo bistro

Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.