Ποια μυστικά του κρέατος αποκαλύπτει ο Ιωάννης Beastalis στο "The C – Beach";

Ο διακεκριμένος chef και master butcher υπογράφει ένα Open Fire Experience στη Βούλα, αφιερωμένο στους λάτρεις του κρέατος και της υψηλής γαστρονομίας.

The C – Beach Restaurant

Την Κυριακή 1η Ιουνίου, το "The C – Beach Restaurant" στη Βούλα μεταμορφώνεται σε σκηνικό μιας γαστρονομικής εμπειρίας για τους λάτρεις του κρέατος. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος chef και master butcher Ιωάννης Beastalis είναι ο τιμώμενος καλεσμένος σε ένα απογευματινό Open Fire Experience, που υπόσχεται να αφυπνίσει τις αισθήσεις και να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και τη χαλαρή αύρα της παραλίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπάνιες κοπές κρέατος, μαγειρεμένες με προχωρημένες τεχνικές ψησίματος πάνω σε ανοιχτή φωτιά. Το απόγευμα θα συνοδεύεται από live DJ set του Richard Horn, ο οποίος θα επιμεληθεί τη μουσική επένδυση του event από τις 2 έως τις 8 μμ.μ., προσδίδοντας έναν αέρα καλοκαιρινής απόδρασης δίπλα στο κύμα.

The C – Beach Restaurant

Ποιος είναι ο Ιωάννης Beastalis;

Ο Ιωάννης Beastalis είναι ένας ειδικός στην τέχνη και την επιστήμη του κρέατος. Με σπουδές στην ανατομία του κρέατος και εμπειρία σε κορυφαία εστιατόρια σε Ελλάδα, Αγγλία, Αυστραλία και Τουρκία, έχει διατελέσει head butcher στο πρώτο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ στην Ελλάδα. Το μπιφτέκι του έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο γεύσης στο World Butcher Challenge, ενώ έχει συνεργαστεί με θρυλικές προσωπικότητες της παγκόσμιας γαστρονομίας όπως ο Jamie Oliver και ο Salt Bae (Nusret Gökçe).

The C – Beach Restaurant, Α’ Ακτή, Λεωφ. Αλκυονίδων 4, Βούλα, 210 2202890, thec.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".