Ποια μυστικά του κρέατος αποκαλύπτει ο Ιωάννης Beastalis στο "The C – Beach";

Ο διακεκριμένος chef και master butcher υπογράφει ένα Open Fire Experience στη Βούλα, αφιερωμένο στους λάτρεις του κρέατος και της υψηλής γαστρονομίας.

The C – Beach Restaurant

Την Κυριακή 1η Ιουνίου, το "The C – Beach Restaurant" στη Βούλα μεταμορφώνεται σε σκηνικό μιας γαστρονομικής εμπειρίας για τους λάτρεις του κρέατος. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος chef και master butcher Ιωάννης Beastalis είναι ο τιμώμενος καλεσμένος σε ένα απογευματινό Open Fire Experience, που υπόσχεται να αφυπνίσει τις αισθήσεις και να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και τη χαλαρή αύρα της παραλίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπάνιες κοπές κρέατος, μαγειρεμένες με προχωρημένες τεχνικές ψησίματος πάνω σε ανοιχτή φωτιά. Το απόγευμα θα συνοδεύεται από live DJ set του Richard Horn, ο οποίος θα επιμεληθεί τη μουσική επένδυση του event από τις 2 έως τις 8 μμ.μ., προσδίδοντας έναν αέρα καλοκαιρινής απόδρασης δίπλα στο κύμα.

The C – Beach Restaurant

Ποιος είναι ο Ιωάννης Beastalis;

Ο Ιωάννης Beastalis είναι ένας ειδικός στην τέχνη και την επιστήμη του κρέατος. Με σπουδές στην ανατομία του κρέατος και εμπειρία σε κορυφαία εστιατόρια σε Ελλάδα, Αγγλία, Αυστραλία και Τουρκία, έχει διατελέσει head butcher στο πρώτο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ στην Ελλάδα. Το μπιφτέκι του έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο γεύσης στο World Butcher Challenge, ενώ έχει συνεργαστεί με θρυλικές προσωπικότητες της παγκόσμιας γαστρονομίας όπως ο Jamie Oliver και ο Salt Bae (Nusret Gökçe).

The C – Beach Restaurant, Α’ Ακτή, Λεωφ. Αλκυονίδων 4, Βούλα, 210 2202890, thec.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.