Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot

Ένας μήνας αφιερωμένος στην τέχνη της απόλαυσης με εκλεκτά κρασιά, ζωντανή μουσική και μοναδικές εμπειρίες.

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot

Καθώς η άνοιξη βρίσκεται στο απόγειό της, τα ViBo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά εγκαινιάζουν την καλοκαιρινή σεζόν με ένα πλούσιο καλεντάρι εκδηλώσεων που αναδεικνύουν την αφοσίωσή τους στην οινική κουλτούρα, τη γαστρονομία και τις μοναδικές εμπειρίες. Ο Μάιος μεταμορφώνεται σε ένα πανόραμα από οινικές ανακαλύψεις, μελωδικές βραδιές και εορταστικές στιγμές που θα γοητεύσουν τους θαμώνες και τους λάτρεις του καλού κρασιού και της εκλεπτυσμένης ατμόσφαιρας.

Από τη φιλοξενία ενός από τα πιο εμβληματικά ελληνικά οινοποιεία και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Chardonnay μέχρι τις μαγευτικές live εμφανίσεις του Arionas και του Γιάννη Καρανάσιου, αλλά και με το ξεχωριστό party με το Luxardo Aperitivo, τα ViBo προσφέρουν ένα καλειδοσκόπιο εμπειριών που αντανακλούν τη φιλοσοφία τους: τη σύνδεση της γαστρονομίας με την τέχνη της ζωής.

Wine Stories: Το εμβληματικό Κτήμα Βιβλία Χώρα στα ViBo

Την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Μαΐου 2025, τα ViBo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά φιλοξενούν παράλληλα μια μοναδική οινική εμπειρία. Τα Wine Stories παρουσιάζουν το Κτήμα Βιβλία Χώρα, έναν από τους πρωτοπόρους του σύγχρονου ελληνικού οινικού τοπίου.

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot 1

Στο επίκεντρο της γευστικής εξερεύνησης θα βρεθούν δύο χαρακτηριστικές ετικέτες του κτήματος που από το 1998 έχει αναδείξει τον αμπελώνα του Παγγαίου Όρους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το "Κτήμα Βιβλία Χώρα Λευκό", ένα εκλεκτό blend από 60% Sauvignon Blanc και 40% Ασύρτικο με έντονα αρώματα τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών, καθώς και το "Κτήμα Βιβλία Χώρα Ροζέ", ένα κομψό κρασί από 100% Syrah με πλούσια αρώματα κόκκινων φρούτων.

Οι γευσιγνώστες θα ταξιδέψουν μέσα από τις γευστικές και αρωματικές διαδρομές αυτών των εξαιρετικών οίνων, ανακαλύπτοντας τόσο τη φρεσκάδα και την πολυπλοκότητα του λευκού, όσο και την κομψότητα και την ισορροπημένη οξύτητα του ροζέ, δύο κρασιά που αντικατοπτρίζουν πλήρως τη δεξιοτεχνία των οινοποιών Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή.

Παγκόσμια Ημέρα Chardonnay: Γιορτάζοντας την αριστοκράτισσα των λευκών ποικιλιών

Την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, τα ViBo Bistrot τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Chardonnay με ένα αφιέρωμα στην πιο διάσημη λευκή ποικιλία του κόσμου. Μέσα από μια προσεκτικά επιμελημένη επιλογή ετικετών από την πλούσια κάβα τους, τα ViBo προσκαλούν τους οινόφιλους να εξερευνήσουν τις πολλαπλές εκφράσεις της ποικιλίας - από κρασιά με ορυκτότητα και φρεσκάδα μέχρι πιο πλούσιες, κρεμώδεις εκδοχές που έχουν ωριμάσει σε βαρέλι.

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot 2

Ειδικά για την ημέρα, θα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές επιλεγμένα ποτήρια και φιάλες Chardonnay, ενώ το προσωπικό θα προτείνει στους θαμώνες τα πιάτα εκείνα του μενού, που συνδυάζονται ιδανικά με τις οινικές επιλογές και θα απογειώσουν την εμπειρία τους.

Two Gents Live: Μουσικές βραδιές με τον Arionas και τον Γιάννη Καρανάσιο

Τον Μάιο, το ViBo Γλυφάδας μεταμορφώνεται σε μια σκηνή εκλεπτυσμένης μουσικής απόλαυσης με τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις του αγαπητού διδύμου Arionas στη φωνή και Γιάννη Καρανάσιου στο σαξόφωνο. Οι "Two Gents", όπως αποκαλούνται, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα μουσικά σχήματα για luxury events, από 5άστερα resorts μέχρι ιδιωτικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι βραδιές, που θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ και θα διεξαχθούν στις 9, 15, 23 και 29 Μαΐου, θα προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι από τους ύμνους του Frank Sinatra και latin ρυθμούς, μέχρι jazz διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών. Όπως οι ίδιοι περιγράφουν το ντουέτο τους: "Δυο Tuxedos, ένα Mic και ένα σαξόφωνο είναι τα μόνα που χρειαζόμαστε για να περάσουμε υπέροχα!"

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot 4

Luxardo Pink Night: Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ιταλικό στυλ και Ευριδίκη Μητσοκάπα

Την Κυριακή 1 Ιουνίου, από τις 7 το απόγευμα, το ViBo Γλυφάδας και το Luxardo Aperitivo διοργανώνουν ένα λαμπερό party που σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Στα decks θα βρίσκεται η περίφημη Ευρυδίκη Μητσοκάπα, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη βραδιά.

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot 3

Πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι το Luxardo Aperitivo, ένα αυθεντικό ιταλικό απεριτίφ με χαμηλό αλκοολικό βαθμό, ιδανικό για δροσερά και απολαυστικά spritz. Φτιαγμένο με μια εξαιρετική συνταγή βοτάνων, ριζών και εσπεριδοειδών, το Luxardo Aperitivo θα προσφέρεται σε διάφορες εκδοχές, από το κλασικό Luxardo Spritz με Prosecco και σόδα μέχρι το εντυπωσιακό Pink Aperitivo με Three Cents Pink Grapefruit Soda.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vibo bistro

Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.