Πού θα βρεις στην Αθήνα κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας

Από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο και από τη Σίφνο έως το Αμύνταιο, κορυφαία ελληνικά σποτ σερβίρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές, για λίγα μόνο βράδια.

Πού θα βρεις στην Αθήνα κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας

Γνώριζες ποιο είναι το κορυφαίο εστιατόριο της Σίφνου και πώς ακριβώς σερβίρεται το fine dining της Ρόδου; Ήξερες ποιο σποτ αποθεώνει τις γεύσεις της Σύρου και ποιο είναι εκείνο το μαγειρικό ινστιτούτο της Θάσου που έχει εξελίξει σε απόλυτο βαθμό την τοπική κουζίνα με σύγχρονη ματιά; Επίσης, είχες εικόνα για το ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας σεφ του Λονδίνου και τι ακριβώς σερβίρει στα εστιατόριά του; 

noble
Noble Gourmet Restaurant

LOST SHEEP

Ηλιοβασίλεμα Σύρος

Καντίνα Σίφνος

Αν όλες οι απαντήσεις -ή οι περισσότερες εξ' αυτών- είναι αρνητικές, τότε πιθανότατα οφείλεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου κάποια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά, ακριβώς από εκείνες που λαμβάνουν χώρα εδώ και λίγο καιρό στο Symposio at Ark

Από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 12 Ιουνίου, κάποια από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της νέας ελληνικής μαγειρικής σκηνής -εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας μαζί με τους σεφ τους- παρελαύνουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το "Ark", ξεδιπλώνοντας τη γευστική τους φιλοσοφία μέσα από διαμορφωμένα μενού σε ειδικές value for money τιμές που σου δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσεις την υψηλή γαστρονομική τους πρόταση χωρίς να ταξιδέψεις.

> Μάθε περισσότερα και κάνε στην κράτησή σου στο www.symposioatark.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.