
Το Brutus Tavern, γνωστό για την αδυναμία του στα εκλεκτά κρέατα, παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο 8 Hands Dinners με ένα ανατρεπτικό Surf & Turf μενού. Δύο guest chefs, μαζί με τους δύο resident chefs του Brutus, δημιουργούν πιάτα που συνδυάζουν τη θάλασσα με τη φωτιά της ανοιχτής κουζίνας.
Στις 18 Φεβρουαρίου, οι guest chefs Γρηγόρης Κίκης και Παναγιώτης Γιακαλής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Μιχάλη Νουρλόγλου και Στέφανο Ρίζο για ένα μενού που εξερευνά νέες γεύσεις, παντρεύοντας τη φινέτσα των θαλασσινών με τη δυναμική των premium κρεάτων. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τη Nicliani Cellars.


Συνέχεια στις 25 Φεβρουαρίου, έκεί όπου οι Χάρης Νικολούζος και Μανώλης Παπουτσάκης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο Surf & Turf, πάντα σε συνεργασία με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο.


Ανατρεπτικοί συνδυασμοί, υψηλές τεχνικές και απόλυτος σεβασμός στις πρώτες ύλες δημιουργούν μια θαυμάσια όσο και νόστιμη εμπειρία, μακριά τα συνηθισμένα. Το μενού συνοδεύεται από 8 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Deals.

Info
18 & 25 Φεβρουαρίου
Tιμή μενού: €100/ άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες στο τηλ. 210 7240453