8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern

Στις 18 και τις 25 Φεβρουαρίου, οι Μιχάλης Νουρλόγλου και Στέφανος Ρίζος υποδέχονται κατά σειρά Γρηγόρη Κίκη και Παναγιώτη Γιακαλή, καθώς και Χάρη Νικολούζο και Μανώλη Παπουτσάκη.

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern

Το Brutus Tavern, γνωστό για την αδυναμία του στα εκλεκτά κρέατα, παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο 8 Hands Dinners με ένα ανατρεπτικό Surf & Turf μενού. Δύο guest chefs, μαζί με τους δύο resident chefs του Brutus, δημιουργούν πιάτα που συνδυάζουν τη θάλασσα με τη φωτιά της ανοιχτής κουζίνας.

Στις 18 Φεβρουαρίου, οι guest chefs Γρηγόρης Κίκης και Παναγιώτης Γιακαλής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Μιχάλη Νουρλόγλου και Στέφανο Ρίζο για ένα μενού που εξερευνά νέες γεύσεις, παντρεύοντας τη φινέτσα των θαλασσινών με τη δυναμική των premium κρεάτων. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τη Nicliani Cellars.

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern 3

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern 2

Συνέχεια στις 25 Φεβρουαρίου, έκεί όπου οι Χάρης Νικολούζος και Μανώλης Παπουτσάκης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο Surf & Turf, πάντα σε συνεργασία με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο. 

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern 8

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern 5

Ανατρεπτικοί συνδυασμοί, υψηλές τεχνικές και απόλυτος σεβασμός στις πρώτες ύλες δημιουργούν μια θαυμάσια όσο και νόστιμη εμπειρία, μακριά τα συνηθισμένα. Το μενού συνοδεύεται από 8 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Deals.

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern 1


Info

18 & 25 Φεβρουαρίου
Tιμή μενού: €100/ άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες στο τηλ. 210 7240453

Περισσότερες πληροφορίες

Brutus Tavern

Λεβέντη 3, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.