Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: "Fellows" και Cine Πολεμικό σε μια απολαυστική συνάντηση γεύσεων και σινεμά

Το "Fellows" και ο θερινός Cine Πολεμικό προσφέρουν την τέλεια συνδυαστική πρόταση για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην πόλη.

Fellows © Λεωνίδας Τούμπανος

Αν είσαι στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο και αναζητάς μια εμπειρία που να συνδυάζει γεύση και διασκέδαση, τότε το "Fellows" και ο θερινός κινηματογράφος Cine Πολεμικό είναι οι ιδανικοί προορισμοί.

Το "Fellows" βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, κοντά στο Πολεμικό Μουσείο και ενσωματώνει την αίσθηση της ζεστασιάς και της φιλόξενης ατμόσφαιρας. Με τραπέζια στη θαυμάσια αυλή του και ένα εσωτερικό που αποπνέει χαλάρωση, είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα ή ένα κοκτέιλ. Ο σεφ Χάρης Μανέλης, με διεθνή εμπειρία και επιρροές από το Λονδίνο και τη Μύκονο, προσφέρει μια γευστική πρόταση που συνδυάζει comfort food με ασιατικά στοιχεία. 

cine_polemiko_mouseio_opening1
©Λεωνίδας Τούμπανος

Ακριβώς πίσω από το "Fellows", ο θερινός Cine Πολεμικό Μουσείο προσφέρει μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Αυτή την περίοδο, οι ταινίες "Πλεξούδα" και "Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ" υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε κόσμους γεμάτους συναισθήματα και περιπέτειες. Ο καλοκαιρινός κινηματογράφος, με την ατμόσφαιρα του εξωτερικού χώρου, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη βραδιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Πλεξούδα

The Braid
1
  • Δραματική
  • 2024
  • Διάρκεια: 121 '
  • Λετισιά Κολομπανί

Η Ινδή Σμίτα, η Ιταλίδα Τζούλια και η Καναδή Σάρα. Οι ιστορίες τριών άγνωστων μεταξύ τους γυναικών θα διασταυρωθούν με απρόοπτο τρόπο.

Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ

Sing Sing
3
  • Δραματική
  • 2023
  • Διάρκεια: 107 '
  • Γκρεγκ Κουένταρ

Έγκλειστος στις φυλακές του Σινγκ Σινγκ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο Ντιβάιν Τζι οργανώνει μια θεατρική ομάδα φυλακισμένων. Κατά την προετοιμασία ανεβάσματος μιας καινούργιας παράστασης, στο γκρουπ εντάσσεται ο ανυπότακτος Ντιβάιν Άι, ο οποίος θα αμφισβητήσει πολλά από τα στερεότυπα της όλης διαδικασίας.

Fellows

Ριζάρη 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.