"Ρακί Μεζέ": Budget ψαροφαγία με αξιώσεις

Ρακί Μεζέ

Στο εστιατόριο του κέντρου, όλα περιστρέφονται γύρω από την ποιοτική εξυπηρέτηση και τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες, με τις εγγυήσεις του Ομίλου Καστελόριζο που μετρά πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Στο ανανεωμένο μενού του "Ρακί Μεζέ" που υπογράφει η executive chef Κατερίνα Χαϊνά, πρωταγωνιστούν οι μεζέδες, οι οποίοι με φαντασία και αυθεντική ελληνικότητα αναδεικνύουν όλα τα καλά που έχει να προσφέρει η θάλασσα και αγαπούν τη γλυκόπιοτη ρακή.

Ρακί Μεζέ

Για το ασυναγώνιστο δίπτυχο ρακής-μεζέ δημιουργήθηκε το "μεζεδάκι της παρέας" με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις θαλασσινών, ενώ το αλά καρτ μενού ποντάρει στην κομψή απλότητα με μια σούπα με βαθιά νοστιμιά, τη signature σαλάτα Καστελόριζο, γιουβέτσι με γαρίδες, τσιπούρα στη σχάρα και, φυσικά, γλυκό ημέρας. Ο κατάλογος όμως δεν σταματά εκεί, ούτε στα μεζεδάκια περιωπής ή στις πρωτότυπες σαλάτες, τις αλοιφές και τα πιάτα ζυμαρικών με ιωδιούχα παντρέματα.

Ρακί Μεζέ

Το παρεΐστικο στέκι προσφέρει πλέον και για τους φίλους του κρέατος μια πληθώρα επιλογών, με ψητά σχάρας αλλά και μαγειρευτά, που επίσης συνδυάζονται ωραία με τη μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων, κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα και ετικετών μπίρας. Σταθερές αξίες παραμένουν η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, η ζεστή χαλαρή ατμόσφαιρα και η καλή μουσική, που μας παρακινούν να επιστρέφουμε στο "Ρακί Μεζέ" ξανά και ξανά. 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο, 2109429027, www.kastelorizo.com.gr, FB: Raki Meze Athens, IG: rakimeze_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, Αθήνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.