"Ρακί Μεζέ": Budget ψαροφαγία με αξιώσεις

Ρακί Μεζέ

Στο εστιατόριο του κέντρου, όλα περιστρέφονται γύρω από την ποιοτική εξυπηρέτηση και τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες, με τις εγγυήσεις του Ομίλου Καστελόριζο που μετρά πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Στο ανανεωμένο μενού του "Ρακί Μεζέ" που υπογράφει η executive chef Κατερίνα Χαϊνά, πρωταγωνιστούν οι μεζέδες, οι οποίοι με φαντασία και αυθεντική ελληνικότητα αναδεικνύουν όλα τα καλά που έχει να προσφέρει η θάλασσα και αγαπούν τη γλυκόπιοτη ρακή.

Ρακί Μεζέ

Για το ασυναγώνιστο δίπτυχο ρακής-μεζέ δημιουργήθηκε το "μεζεδάκι της παρέας" με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις θαλασσινών, ενώ το αλά καρτ μενού ποντάρει στην κομψή απλότητα με μια σούπα με βαθιά νοστιμιά, τη signature σαλάτα Καστελόριζο, γιουβέτσι με γαρίδες, τσιπούρα στη σχάρα και, φυσικά, γλυκό ημέρας. Ο κατάλογος όμως δεν σταματά εκεί, ούτε στα μεζεδάκια περιωπής ή στις πρωτότυπες σαλάτες, τις αλοιφές και τα πιάτα ζυμαρικών με ιωδιούχα παντρέματα.

Ρακί Μεζέ

Το παρεΐστικο στέκι προσφέρει πλέον και για τους φίλους του κρέατος μια πληθώρα επιλογών, με ψητά σχάρας αλλά και μαγειρευτά, που επίσης συνδυάζονται ωραία με τη μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων, κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα και ετικετών μπίρας. Σταθερές αξίες παραμένουν η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, η ζεστή χαλαρή ατμόσφαιρα και η καλή μουσική, που μας παρακινούν να επιστρέφουμε στο "Ρακί Μεζέ" ξανά και ξανά. 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο, 2109429027, www.kastelorizo.com.gr, FB: Raki Meze Athens, IG: rakimeze_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, Αθήνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.