"Bored": Η χαρά του slow living στο Χαλάνδρι

Bored

Η γοητεία της απραξίας γίνεται πράξη, μέρα νύχτα, στον δροσερό "νησιώτικο" κήπο της κομψά ανακαινισμένης μονοκατοικίας με τις design λεπτομέρειες στο Χαλάνδρι, σε έναν all-day προορισμό όπου χαίρεσαι να… βαριέσαι!

Bored

Ο ιδιοκτήτης Λουίζος Κωσταντίνου έχει περάσει την προσωπικότητά του στο χώρο, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια, και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Από τις σπιτικές λεμονάδες και το λαχταριστό brunch δίπλα στους μυρωδάτους καφέδες μέχρι τα καλοφτιαγμένα tapas που προσγειώνονται στα πανέμορφα μαρμάρινα και ξύλινα τραπέζια: pinsa με κατσικίσιο τυρί, σύκο και ρόκα, gravlax σολομού με πίκλα φινόκιο, τυρί κρέμα και πέρλες αντζούγιας, αρωματικό σεβίτσε…

Bored

Λαχταριστές σαλάτες δίνουν τη σκυτάλη σε φάβα Πέλλας με chorizo, burger, σπαγγέτι aglio olio, αλλά και ταλιάτα ή φιλέτο μπακαλιάρου πανέ με πάνκο και καπνιστή πάπρικα, καρπάτσιο από παντζάρι μαριναρισμένο με παλαιωμένο λευκό μπαλσάμικο, πίκλα τζίντζερ, φύλλα κάππαρης και σος ρεμουλάντ, τα οποία θα ταιριάξετε με επιλογές από την ενδιαφέρουσα wine list, ενώ όσο προχωράει η ώρα, τα κοκτέιλ και τα uptempo vibes φτιάχνουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 2106816452, 6948091245, www.boredhub.gr
Bored.chalandri, bored_chalandri

Περισσότερες πληροφορίες

Bored C' mon hub

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.