"Olive Garden": Σοφιστικέ ελληνική κουζίνα με φόντο την Ακρόπολη στο εμβληματικό "Titania Hotel Athens"

Olive Garden

Δημιουργική κουζίνα με ελληνικό πρόσημο, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μια θέα που κόβει την ανάσα συνθέτουν την κομψή downtown εμπειρία στο "Olive Garden". To rooftop bar & restaurant του "Τitania" υποδέχτηκε το καλοκαίρι με αέρα ανανέωσης μετά την ένταξη του ξενοδοχείου στο πορτφόλιο του ομίλου Χατζηλαζάρου, H Hotels Collection. 

Olive Garden

Το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Αθήνα, δεσπόζει στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, ιδανικό τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ. Το μεσημεριανό μενού επιχειρεί μια έξυπνη εισαγωγή στον ελληνικό μεζέ μέσα από πιάτα με προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τα καλά του τόπου: φάβα Σαντορίνης, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, κοπανιστή, μαραθόπιτα, αλλά και δροσερές σαλάτες με ντόπια τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.ά. Τα κυρίως μιλάνε μια γλώσσα ακόμα πιο comfort, όπως τα μπριζολάκια "αλά κοντοσούβλι", ο vegan μουσακάς ή το λαβράκι με τσιγαριστά βλίτα.

Olive Garden

Τα "must" του dinner menu ξεκινούν το δίχως άλλο από τα ωμά –σεβίτσε τσιπούρας, καρπάτσιο βουβαλιού Κερκίνης, σούπα χωριάτικης σαλάτας– και συνεχίζονται με το ιωδιούχο γιουβετσάκι με γαρίδες, το ριζότο καπνιστής μελιτζάνας ή το "εξοχικό" κατσικάκι. 

Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326000, FB: Titania Hotel, IG: olive_garden_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.