Point A: Δείπνο και ποτό υπό το βλέμμα της Ακρόπολης!

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.

Point A Restaurant & Bar

Το μαγευτικό rooftop του ξενοδοχείου Herodion Hotel δεσπόζει ανάμεσα στην εμβληματική Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης και είναι πραγματικά το σημείο όπου η γαστρονομική κομψότητα συναντά την εκπληκτική θέα. Θέα που δεν εξαντλείται μόνο στον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης αλλά σε μία πανοραμική οπτική της Αθήνας.

Point A Restaurant & Bar

Το Point Α σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Wim De Mul  και αποτελείται από το εστιατόριο, το μπαρ, τα ψηλά τραπέζια στο πλάι του rooftop και τον χώρο lounge με τις chaises longues, όλα με τέτοια διαρρύθμιση ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν την εξαιρετική θέα από όλα τα σημεία κάτω από τον μοναδικό Αθηναϊκό ουρανό.

Point A Restaurant & Bar

'Έχοντας αποδείξει την αφοσίωσή του στην γαστρονομική κομψότητα με πηγή έμπνευσης Ελληνικές & Μεσογειακές γεύσεις, η ομάδα του Point A, μέσα από το ανανεωμένο μενού με επιμέλεια του Χρύσανθου Μανωλόπουλου και εκτέλεση από τον Executive Chef τον Σπύρο Μπελιβάνη, θα εξιτάρει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας συνεπάρει σε ένα γευστικό ταξίδι κορυφής. Χταπόδι μπαλοτίνα, beef tartare, carpaccio τόνου είναι μερικά από τα πιάτα που θα ανοίξουν το τραπέζι σας μαζί με τις δροσιστικές σαλάτες του καταλόγου ενώ η συνέχεια προβλέπεται επική: λαυράκι με μελιτζάνα ιμάμ, φαγκρί με τάρτα ντομάτας, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με ραβιόλι, τερίνα αρνιού, striploin μόσχου με τάρτα πατάτας και χοιρινό μάγουλο με ψητό ανανά και κρέμα γλυκοπατάτας. Και φυσικά το κλείσιμο ακόμα πιο επικό με τα ευφάνταστα γλυκά του καταλόγου!

Point A Restaurant & Bar

Η ανανεωμένη λίστα κρασιών από τον sommelier Στέφανο Τριανταφυλλίδη είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στους κορυφαίους αμπελώνες της Ελλάδας και του κόσμου, ενώ τα εκρηκτικά cocktails, σε συνεργασία με τους έμπειρους mixologists του Baretc., θα σας συνεπάρουν.

Point A Restaurant & Bar

Όσο για τις εκδηλώσεις, τα Full Moon Live Nights με τη Νίνα Μαζάνη 22/6, 21/7, 18/8 & 18/9 και οι Love Mondays με DJ set κάθε Δευτέρα, ολοκληρώνουν υπέροχα την μαγευτική εμπειρία του Point A.

Point A Restaurant & Bar

Και, φυσικά, τις ημέρες των παραστάσεων του Ηρωδείου, το Point A θα παραμένει ανοιχτό με διευρυμένο ωράριο και after theatre menu για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους συνοδεία finger food μετά την παράσταση. 

Το Point A θα γίνει το νέο αγαπημένο σας spot στην πόλη για αυτό το καλοκαίρι. Αν δεν είναι ήδη δηλαδή!

Κρατήσεις: pointa@herodion.gr, 2144025700 
www.acropolispoint.com, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.