Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Mandarin Oriental, Costa Navarino

Γαστρονομικές, οινικές και mixology εμπειρίες επιφυλάσσει φέτος στους επισκέπτες του το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" παρουσιάζοντας μια σειρά από exclusive events με τον τίτλο "Stirring Stars". Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking. 

Το πρώτο ξενοδοχείο της "Mandarin Oriental" στην Ελλάδα ξεκινά δυναμικά τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, καλώντας τους επισκέπτες του να εντρυφήσουν σε εκλεπτυσμένες γεύσεις στον χώρο του "The Private Kitchen" και του "Three Admirals Lounge" όπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προτάσεις των συμμετεχόντων Chefs, mixologists και sommeliers.

Mandarin Oriental, Costa Navarino

"Starry Nights": Η υψηλή γαστρονομία στο επίκεντρο

Ο Executive Chef του "Mandarin Oriental, Costa Navarino" Bertrand Valegeas και η ομάδα του καλωσορίζουν στην κουζίνα του "The Private Kitchen" μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής επιφυλάσσοντας ένα απαράμιλλο ταξίδι στη γαστρονομία. Οι επισκέπτες του resort θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα πιάτα επιδραστικών και βραβευμένων με αστέρια Michelin Chefs.

Το πρόγραμμα των "Starry Nights":

  • 21-22 Ιουνίου: Ο Raphael Bouchez από το "Kaviari" και ο Alexandre Bader από τη "Billecart-Salmon" συναντώνται για ένα εκλεκτό πάντρεμα γεύσεων.
  • 20-21 Ιουλίου: Φίλιππος Χρονόπουλος,  ο Executive Chef του "Du Palais Royal" στο Παρίσι και διακεκριμένος με 2 αστέρια Michelin υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Γαλλίας.
  • 20-28 Αυγούστου: Daniele Cason, o πολυβραβευμένος μετρ της ιταλικής κουζίνας επιστρέφει στο "Pizza Sapienza by Daniele Cason" για να μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας.
  • 11-12 Οκτωβρίου: Begoña Rodrigo, η καταξιωμένη Chef πίσω από το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin "La Salita" στην Ισπανία θα συστήσει στους επισκέπτες πιάτα που αντανακλούν τη δημιουργική ματιά της. 

Mandarin Oriental, Costa Navarino

"Battles of Navarino": Ένα ταξίδι στο fine drinking 

Παράλληλα με τη γαστρονομία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν και στην τέχνη του mixology σε μια σειρά από exclusive events, τα "Battles of Navarino" που θα φιλοξενηθούν στο "Three Admirals Lounge". Αγαπημένοι guest mixologists ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του ξενοδοχείου προτείνοντας απρόσμενα έως αγαπημένα και old time classic cocktails και χαρίζοντας στους επισκέπτες αξέχαστες βραδιές. 

Επιπλέον οι λάτρεις του κρασιού θα ζήσουν μια και μοναδική βραδιά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, του πρώτου Master of Wine στην Ελλάδα αφιερωμένη στη Louis Roederer ένα από τα πρώτα και παλαιότερα Champagne Houses όπου οι επισκέπτες θα μυηθούν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ετικέτες του Οίκου.  

Το πρόγραμμα των Battles of Navarino και των Wine Events:

  • 6 Ιουνίου: Νίκος Γινάργυρος, ο έμπειρος mixologist ταξιδεύει από τους Παξούς για μια βραδιά με καινοτόμα cocktails.
  • 12 Ιουνίου: Louis Roederer & Κωνσταντίνος Λαζαράκης, μια ξεχωριστή βραδιά με την υπογραφή του Μaster of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη. 
  • 13 Ιουνίου: Χρήστος Κλουβάτος, ο World Class Bartender θα μυήσει τους παρευρισκόμενους στα μυστικά των premium cocktails.
  • 20 Ιουνίου: Βασίλης Μυλωνάς, o Head Bartender του "Scorpios Mykonos" παρουσιάζει cocktails που αντανακλούν τη φιλοσοφία του.
  • 27 Ιουνίου: "Gorilla Bar", το hip στέκι της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στη Μεσσηνία για μια αξέχαστη βραδιά με δυνατές γεύσεις.
  • 4 Ιουλίου: "Line Athens", το αγαπημένο bar για τους λάτρεις των cocktails, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 12 της λίστας με τα World’s 50 Best Bars, θα αποζημιώσει όσους αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς. 
  • 11 Ιουλίου: Αχιλλέας Πλακίδας, o ταλαντούχος mixologist πίσω από το "Hive₂O" έρχεται για μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του καλού cocktail. 
  • 18 Ιουλίου: Κωνσταντίνος Ριστάνης, ο δημιουργός του "Spitaki Cocktail Bar" συστήνει signature cocktails από τον αγαπημένο προορισμό των Ιωαννίνων.
  • 19-21 Ιουλίου: "Metaxa", μια βραδιά στην οποία το φημισμένο spirit γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
  • 25 Ιουλίου: Αλέξανδρος Σουρμπάτης, ο πολυβραβευμένος cocktail master συνθέτει προτάσεις με premium spirits.
  • 1 Αυγούστου: "Two Schmucks", το νούμερο 7 των World’s 50 Best Bars από τη Βαρκελώνη ταξιδεύει στη Μεσσηνία.
  • 8 Αυγούστου: Pietro Rizzo, o Global Bar Consultant με πολυετή εμπειρία στον χώρο θα  συστήσει cocktails με πρωτότυπους συνδυασμούς και καινοτόμες τεχνικές. 

Για κρατήσεις στα events τηλεφωνικώς στο +302723099888 ή μέσω email στο mocna-guestexperience@mohg.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/12/2025

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.