Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Psyche wine bar Αθήνα

Το "Psyche" κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε από νωρίς. Η όμορφη στοά της Κορνάρου, αν και συνήθως ήσυχη, θα πλημμυρίσει με κόσμο και μουσικες το Σάββατο 25 Μαΐου, από τη 1 το μεσημέρι. Η Βιργινία Τζιώτη και o Chavi θα αναλάβουν τις τα djs set, η Αμαλία, ο Αντώνης και η ομάδα τους τις γεύσεις και το κρασί. 

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και το φιλόξενο περιβάλλον του δημιουργούν τον ιδανικό χώρο, όπου η ομάδα του παρουσιάζει τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Με περισσότερες από 200 ετικέτες στη συλλογή τους και πολλές διαθέσιμες και σε ποτήρι, το "Psyche" προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία.

Psyche

Η κουζίνα του wine bistro περιλαμβάνει πιάτα στη λογική του μοιράσματος και γεύσεις γνώριμα αυθεντικές. Γεύσεις ελαφρές και νόστιμες, με φρέσκιες πρώτες ύλες, για άψογο ταίριασμα με τις οινικές επιλογές. 

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα, Κρατήσεις στο 2103221271

Περισσότερες πληροφορίες

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
12/12/2025

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Θamon Contemporary Restaurant": Πώς λένε τη μπιστρονομία στα ηπειρώτικα;

Στο καλοστημένο μπιστρό του Θανάση Τάσσου στα Γιάννενα η ηπειρώτικη κουζίνα τιμάται όπως της αρμόζει.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.