The Zillers | Η γεύση της σαγήνης στο πιο ρομαντικό σκηνικό

Με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο και τη φινέτσα της βραβευμένης του κουζίνας στο πιάτο, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο φέρνει στο στόμα τη γεύση του έρωτα.

The Zillers Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο και την πλατεία Μητρόπολεως στα πιο ατμοσφαρικά της, το κάδρο που συνθέτει η ταράτσα του boutique εστιατοριου της οδού Μητροπόλεως είναι ένα σκηνικό για love story από μόνο του. Τη σαγήνη της εμπειρίας που προσφέρει, όμως, ενισχύει ακόμη περισσότερο η σπάνια γαστρονομική φινέτσα με την οποία κινείται η βραβευμένη κουζίνα.

The Zillers Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σταθερά ανάμεσα στα κορυφαία της χώρας, με διαδοχικές διακρίσεις στους Χρυσούς Σκούφους, η ομάδα του "The Zillers’" ισορροπεί τεχνικές αιχμής και υψηλή φινέτσα σε συναρπαστικούς συνδυασμούς γεύσεων, και σ’ αυτό ακριβώς το μοτίβο θα κινηθεί το ειδικό μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Χαβιάρι με σκουμπρί και ροζ γκρέιπφρουτ, κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ με παγωτό μαύρης τρούφας, αλλά και καλκάνι με άγρια μανιτάρια και μαύρο ρούμι είναι μερικές μόνο από τις ευφάνταστες προτάσεις του ειδικού μενού, ενώ η εκλεκτική κάβα και οι πρωτότυπες μείξεις του μπαρ θα φροντίσουν η βραδιά σας να είναι μεθυστική όχι μόνο στο πιάτο, αλλά και στο ποτήρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
16/12/2025

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.

Η ελληνική γαστρονομική παράδοση γιορτάζει στο "Ark"

Με μια γιορτινή joie de vivre αλλά πιστό στην κλασική του ταυτότητα, το "Ark" γίνεται το απόλυτα κοσμοπολίτικο σκηνικό των ημερών, σε αρμονία με τη μαγευτική θαλασσινή του τοποθεσία.

"Bungalow 7": Τα Αστέρια Γλυφάδας λάμπουν γιορτινά

Oι πιο λαμπερές μέρες του χρόνου ανοίγουν τη βαθιά νόστιμη αγκαλιά του "Bungalow 7" με 2 ειδικά σχεδιασμένα ρεβεγιόν menus γεμάτα fusion ανατροπές.

Ovio και Cupola στηρίζουν με τα ξεχωριστά πιάτα τους τα Παιδικά Χωριά SOS

Το 50% των εσόδων από τα ξεχωριστά πιάτα των εστιατορίων Ovio και Cupula διατίθεται στα Παιδικά Χωριά SOS.