Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

Salve στη Βούλα @salveathens

Το "Sàlve" μετρά κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στα γευστικά δρώμενα της Βούλας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για όλους τους σωστούς λόγους: Ένα προσεγμένο και ζεστό εσωτερικό, μία νόστιμη κουζίνα με ευρωπαϊκές επιρροές και μία πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που δε γνωρίζει σύνορα είναι αναμφίβολα κάποιοι από αυτούς.

Παράλληλα, το "Sàlve" φροντίζει να είναι πάντοτε κοντά στο κοινό του αλλά και έχει όρεξη να κάνει νέους φίλους. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για τα παραπάνω, κι έτσι κάνει δώρο σε ένα τυχερό ζευγάρι, ένα πλήρες δείπνο με κρασί.

Αν σε συγκινεί η προοπτική, μάθε τι πρέπει να κάνεις εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το under the radar (αλλά εξαιρετικό) σουβλάκι του "Koutoúfis"

Το σουβλατζίδικο του Παγκρατίου χτίζει αθόρυβα ένα πεντανόστιμο legacy που τυλίγεται σε αφράτη πίτα και επενδύει σε ατόφια νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2024

Στο "The Zillers Pastry Bar" για ένα διαφορετικό dinner

Τι εννοείς fine dining αλλά με γλυκά, σεφ;

Το "Golden Phoenix" στην Κηφισιά δεν είναι απλά ένα εμβληματικό εστιατόριο Ασιατικής Κουζίνας

Ασιατικές γευστικές προτάσεις, μαγειρεμένες με αγάπη και σεβασμό στην κινέζικη γαστρονομίαμας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στο ασιατικό εστιατόριο της Κηφισιάς.

Τραβόλτα: ανανεωμένο και πιο νόστιμο από ποτέ

Είναι δυνατόν να κάνεις τη διαφορά μένοντας προσηλωμένος στο οικείο; Γίνεται να είσαι δημιουργικός αλλά και παραδοσιακός; Όλα γίνονται στο ανανεωμένο Τραβόλτα.

7 εστιατόρια στο Χαλάνδρι που αξίζει να δοκιμάσεις

Από ιταλικές και μεξικάνικες γεύσεις μέχρι cozy brunch spots, το Χαλάνδρι προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Παγκόσμια Ημέρα Σεφ: Οι σεφ το γιορτάζουν!

Στις 20 Οκτωβρίου μάγειρες και σεφ που είναι συνυφασμένοι με την διατροφή την χαρά και την απόλαυση γιορτάζουν την Παγκόσμια Διεθνή Ημέρα τους, κι εμείς τους τιμούμε!

Ιστορικές ταβέρνες και μαγειρεία της Αθήνας

Γευστικά τοπόσημα παραδοσιακής νοστιμιάς σε μια πρωτεύουσα που αλλάζει διαρκώς.