"Diego": Χριστουγεννιάτικη αλεγρία στο Θησείο

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να είναι εξωτικά και αλέγκρα;

diego

Η δημοφιλής περαντζάδα της Αδριανού απέκτησε νέα πνοή από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του εκεί το "Diego". Το high volume spot συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς και φέτος στις γιορτές, πατώντας στα ατού του: Ο εξωτισμός της Λατινικής Αμερικής συνδυάζεται με γευστικές επιρροές από τις κουζίνες του κόσμου και με ιδιαίτερη αδυναμία στην Ασία, σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο που δεν περιορίζει την παλέτα του διακοσμητικά, αντλώντας έμπνευση από διάφορες κουλτούρες. Δυνατές μουσικές συμπληρώνουν την εμπειρία που συνθέτουν οι εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες του νέου μενού, με τις υπογραφές της Ελένης Σαράντου και Ηλέκτρας Ρίγκου. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, το "Diego" σού δίνει έξτρα αφορμές για πάρτι, φιλοξενώντας στα decks του τους Hyenah (27/12) και Blackchild (28/12).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.