Το φαγητό συναντά το κρασί στο "Hill Athens"

Μια σειρά από ειδικές food & wine pairing βραδιές ξεκινά το κομψό εστιατόριο του Θησείου.

hill

Αν και βρίσκεται σε μια από τις πλέον τουριστικές περαντζάδες της πόλης, το "Hill Athens" το έχουμε ξεχωρίσει τόσο για την πανοραμική του θέα στο αρχαίο κάλλος της Αθήνας όσο και για τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης και εκτελεί ο Γιώργος Νεστορίδης. Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα, χρέη Restaurant & Wine Director του εστιατορίου έχει αναλάβει ο έμπειρος Γιώργος Σπύρου, γεγονός που εμπνέει την ομάδα για μια σειρά από ξεχωριστές food & wine pairing βραδιές. Ειδικά λοιπόν για την περίσταση, δημιουργείται ένα menu degustation έξι σταδίων, καθένα εκ των οποίων σερβίρεται σε αρμονία με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Το επόμενο ραντεβού είναι για την Παρασκευή 4/3 και το ειδικό μενού της βραδιάς (€ 55 κατ’άτομο) θα ανοίξει το μοσχαρίσιο carpaccio με πίκλα κρεμμυδιού, μαγιονέζα τρούφας και παλαιωμένη γραβιέρα συνοδεία από το Βουδόματο του Γαβαλά, που αναβιώνει την ομώνυμη ξεχασμένη ποικιλία του σαντορινιού αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.