Η «Γαλιάντρα» της Δελογιάννη ανεβαίνει Κολωνάκι

Ένα pop up για τις γιορτές έχει ήδη βάλει μπρος η «Γαλιάντρα», η καντίνα των Γωγώ Δελογιάννη, Νέλλη Μποφίλιου και Μιχάλη Δημάκου στον Κεραμεικό, ανηφορίζοντας με signature και νέα πιάτα στο «Yoleni’s» του Κολωνακίου.

Η «Γαλιάντρα» της Δελογιάννη ανεβαίνει Κολωνάκι

Ένα από τα σουξέ του περασμένου καλοκαιριού, που εξακολουθεί να συγκεντρώνει τους θαμώνες του κάτω απ’ τις τέντες της ανοιχτής αυλής του όσο το επιτρέπει ο καιρός, η «Γαλιάντρα» της σεφ Γωγούς Δελογιάννη και των Νέλη ΜποφίλιουΜπλε Παπαγάλος») και Μιχάλη Δημάκου ανηφορίζει για Κολωνάκι, για ένα γιορτινό pop-up στον πολυχώρο «Yoleni’s».

Παλιά γνώριμος του χώρου, αφού έχει παρουσιάσει μαθήματα μαγειρικής στο «Yoleni’s», η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στο Κολωνάκι με signature δημιουργίες όπως τα διάσημα κεφτεδάκια της, πλάι σε χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες, ενώ σουξέ της «Γαλιάντρας» σαν τα τραγανά fish n chips, που σερβίρονται πλάι σε σος ταρτάρ, ή τα vegan ριγκατόνι της, με ραγού μανιταριών και πάστα τρούφας, κλειδώνουν τη θέση τους στις επιλογές.

Το μενού όμως, που σερβίρεται καθ’ ολοκληρίαν και μέσω γνωστών υπηρεσιών delivery, συμπληρώνεται από νέα comfort πιάτα όπως οι mafalde με ραγού από μοσχαρίσιο μάγουλο και κρέμα πεκορίνο, αλλά και γενναιόδωρα σάντουιτς, με τηγανητό μπακαλιάρο σε σως ταρτάρ, πορκέτα με ρόκα, μουστάρδα και τουρσί αγγουράκι, ή τηγανητό κοτόπουλο με μαρμελάδα μπέικον και παρμεζάνα, μαζί με ένα ολοκαίνουριο vegan hot dog, με ελεύθερη ζωικών sweet chili mayo και χειροποίητη πίκλα καρότο.

Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο 13.00-22.00, Κυριακή 13.00-18.00

Περισσότερες πληροφορίες

Γαλιάντρα

Γιατράκου 4, πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.