Ο Δήμος Μπαλόπουλος είναι στα «Forte» του

Ο βραβευμένος σεφ δημιουργεί το μενού του νέου εστιατορίου που μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι.

Ο Δήμος Μπαλόπουλος είναι στα «Forte» του

Μπορεί να απείχε για κάποιο διάστημα από τα αθηναϊκά πράγματα, ο Δήμος Μπαλόπουλος ωστόσο, δίνει ξανά το «παρών» στην πρωτεύουσα δημιουργώντας το μενού για το ολοκαίνουργιο εστιατόριο «Forte», που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι, εκεί όπου μέχρι πρότινος βρίσκαμε τις «Harites».

Ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει τα πιάτα στη μέση του τραπεζιού αλλά και την γενικότερα χαλαρή διάθεση του νέου μαγαζιού, ο βραβευμένος σεφ προτείνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ελληνικές γεύσεις, οι οποίες διανθίζονται με ανατολίτικες πινελιές: πολλές και διαφορετικές αλοιφές, home made πίτες που ψήνονται σε μαντεμένια πλάκα, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια, αρνίσια κεμπάπ, μαγειρευτά, μισό κοτόπουλο στη σχάρα με διάφορα μυρωδικά. Το μενού διαμορφώνεται καθημερινά γύρω από έναν βασικό κορμό πιάτων, ενώ τα σαββατοκύριακα στο παιχνίδι μπαίνουν και προτάσεις για πιο μεγάλες παρέες όπως ολόκληρο κοτόπουλο στο φούρνο, μπούτι και χεράκι αρνίσιο γάλακτος από τη Χίο, ψάρια ολόκληρα αχνιστά και στη σχάρα. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Forte

Χάρητος 43, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
12/09/2025

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.