Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο εστιάζει στη μοντέρνα κρεατοφαγία.

Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο έκανε μόλις πρεμιέρα στα βόρεια προάστια, εστιάζοντας στη μοντέρνα κρεατοφαγία. Το «Δον Μόσκιο» βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό «Καστελόριζο» της Κηφισιάς και ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν σύγχρονης αισθητικής χώρο, που συνδυάζει το γυμνό κόκκινο τούβλο στους τοίχους με τις πράσινες πινελιές από φυτά εσωτερικού χώρου και μια εντυπωσιακή μπάρα από κόκκινο και λευκό μάρμαρο.

Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μενού που έχει διαμορφώσει ο Άγγελος Τζαν κάνει την αρχή με ενδιαφέροντα κρεατο-ορεκτικά όπως το μεδούλι με τσάτνεϊ κρεμμυδιού και σος πίκο ντε γκάλο, προτείνοντας για τη συνέχεια κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες, ορισμένα εκ των οποίων ωρίμανσης, αλλά και κοπές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δεν λείπουν και ορισμένα κύρια πιάτα, όπως το φιλέτο κόκκορα που σερβίρεται με κους κους αρωματισμένο με σάλτσα μάραθου και ζαμπαγιόν από ταχίνι, ενώ τόσο η λίστα των κρασιών όσο και εκείνη των κοκτέιλ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.