Διήμερο ευεξίας στο St. George Lycabettus Hotel

Το αναγνωρισμένο ξενοδοχείο συμμετέχει στις δραστηριότητες του φετινού World Wellness Weekend.

Διήμερο ευεξίας στο St. George Lycabettus Hotel

Εμπνευσμένο από την τοποθεσία του αλλά και τη γενικότερη healthy φιλοσοφία του, το St. George Lycabettus Hotel οργανώνει μία σειρά δραστηριοτήτων βασισμένες στην ευ ζην νοοτροπία του World Wellness Weekend, σε μια προσπάθεια να προωθήσει έναν υγιέστερο τρόπο ζωής τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Το διήμερο 18 & 19/09 το ξενοδοχείο θα διαθέτει μία σειρά προγραμμάτων που περιλαμβάνουν σωματικές ασκήσεις, μασάζ καθώς και ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού από το εστιατόριο La Suite Lounge.

Οι δραστηριότητες και διαθέσιμες προσφορές:

2 διαφορετικών ειδών μασάζ experiences από το Aegean Spa:
«Cretan massage» & « Aphrodite and Apollo couples massage». Κρατήσεις: 2107416221

• Δωρεάν μαθήματα από personal trainer στο Vertigo Pool Club:
18/09: «Sunset Yoga» 7.30 μ.μ.
19/09: « Rooftop pilates» 7.30 μ.μ. Κρατήσεις: 6949473118

• Περίπατοι στον Λυκαβηττό με τον ιδρυτή της SportEvent Δημήτρη Θώδη:
18/09: «Περίπατος στα μονοπάτια του Λυκαβηττού»
19/09: « Running the Hill (Τρέξιμο στο Λυκαβηττό)» Σημείο συνάντησης: λόμπι του ξενοδοχείου στις 9.30 π.μ. . Κρατήσεις: 6970980724

«Light & Healthy Lunch Menu» στο βραβευμένο εστιατόριο La Suite Lounge με την επιμέλεια του σεφ Βασίλη Μήλιου. Κρατήσεις: 2107416191

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.