«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη

Το στιλάτο beach resto γράφει ένα ενδιαφέρον all day σενάριο απόδρασης πάνω στην άμμο.

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη

Ο χώρος

Ένα ενδιαφέρον all day σενάριο γράφει από πέρσι το «Nakal» πάνω στην άμμο του Πόρτο Ράφτη. Ο χώρος του παλιού «Kalua» μεταμορφώθηκε από τον γνωστό διακοσμητή Γιώργο Παντελούκα σε ένα στιλάτο beach resto & bar που αναπνέει σε boho chic ύφος και ξεδιπλώνει τη δράση του σε επίπεδα, ξεκινώντας από την αμμουδιά με τα κομψά daybeds και τις πλεκτές ομπρέλες και φτάνοντας μέχρι τον χώρο του εστιατορίου αλλά και την πισίνα, που βρίσκεται στα μετόπισθεν.

Highlight

Ο υπέροχος κυματιστός «ουρανός» από ανοιχτόχρωμα σκοινιά που έχει για στέγη του ο χώρος του εστιατορίου. Καθισμένος από κάτω του, στις ετερόκλητες αναπαυτικές καρέκλες από φυσικά υλικά και τα τραπέζια από σκουρόξανθο γυαλιστερό ξύλο, χαίρεσαι την ατμόσφαιρα και τη θέα στον ήμερο γαλάζιο κόλπο.

Η κουζίνα

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη - εικόνα 1

Επικεφαλής της κουζίνας είναι η Ιωάννα Μπουρλόκα, στην πρώτη της σόλο εμφάνιση ύστερα από τη συμμετοχή της στον προηγούμενο κύκλο του MasterChef. Το sushi menu έχει την υπογραφή του Αντώνη Κουρκουτά, ενώ τα επιδόρπια επιμελείται ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης.

Το μενού

Η γευστική πρόταση ανοίγεται αναμενόμενα προς πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, υπηρετώντας τις ανάγκες του χώρου. Υπάρχει ειδικό μενού που κατεβαίνει στην παραλία, ενώ η κύρια κάρτα για το χώρο του εστιατορίου, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του από το μεσημέρι, κινείται σε μοντέρνα πολυσυλλεκτική λογική, προσφέροντας αρκετές επιλογές σε φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότο και κρέας σε διάφορες κοπές.

Ξεχωρίσαμε

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη - εικόνα 2

Το πρωτότυπο ταρτάρ ελληνικής σαλάτας με μους φέτας που στέκεται πάνω σε βάση από χαρούπι, αλλά και το ενδιαφέρον πιάτο «Sea Garden», με φιλεταρισμένο λαβράκι που περιβάλλεται από λαχανικά και αχνιστά μύδια. Στην ενότητα του sushi, τιμήσαμε τα rolls με τραγανή tempura γαρίδας, ενώ το γλυκό φινάλε ήρθε με τη δροσιστική σεμιφρέντο εξωτικών φρούτων «Exotic», με κομποτέ ανανά και namelaka dulce de leche.

Σημειώστε ακόμα....

Πως τα signature cocktails επιμελείται ο βραβευμένος bartender Άρης Χατζηαντωνίου, ενώ συχνά πυκνά τις μουσικές επιλέγουν γνωστοί DJs.

Περισσότερες πληροφορίες

Nakal

Λεωφ. Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.