Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden»

Κίνηση-ματ αποδείχτηκε η ιδέα που είχε ο Γιώργος Τσιλιγκίρης να μεταφέρει τη διάσημη και πολυβραβευμένη κρεατοφαγική του εστία από την καρδιά της πόλης δίπλα στον αδερφό «Τηλέμαχο» της Κηφισιάς.

Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden»

Κίνηση-ματ αποδείχτηκε η ιδέα που είχε ο Γιώργος Τσιλιγκίρης να μεταφέρει τη διάσημη και πολυβραβευμένη κρεατοφαγική του εστία από την καρδιά της πόλης δίπλα στον αδερφό «Τηλέμαχο» της Κηφισιάς. Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος είναι ένας από τους μεγαλύτερους των βορείων προαστίων και επιτρέπει στο signature γευστικό σενάριο να ξεδιπλωθεί το φετινό καλοκαίρι al fresco, στα όμορφα στρωμένα τραπέζια με τις απαραίτητες αποστάσεις μέσα στο πράσινο.

Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden» - εικόνα 1

Γνωρίζοντας σε βάθος την τέχνη του καλού κρέατος, ο Γιώργος Τσιλιγκίρης υφαίνει και στη θερινή του κατοικία μια υψηλού επιπέδου κρεατοφαγική πρόταση που ανεμίζει γαλανόλευκη σημαία με έμφαση στις καινοτόμες ιδέες. Έτσι, πλάι στο διάσημο ταρτάρ του με μοσχάρι Fassona Piemontese και σε άλλες εξαιρετικές διεθνείς κοπές, δεν διστάζει να ανάψει εξίσου δυνατούς προβολείς στα παρεξηγημένα διαμάντια της ελληνικής υπαίθρου και να τα κάνει να λάμψουν όπως τους αξίζει. Είτε πρόκειται για αρνάκι, πρόβατο, ζυγούρι και τράγο είτε για μαύρο χοίρο, μοσχάρι και βοδινό, όλα προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, προσφέροντας την πρώτη ύλη για σπεσιαλιτέ που ανεβάζουν την απόλαυση του κρέατος σε άλλο επίπεδο. Ασυναγώνιστο κοντοσούβλι από μαύρο χοίρο και φιλεταρισμένο αρνάκι γάλακτος που στροβιλίζονται στις rotisserie του εστιατορίου, πρόβεια παϊδάκια και εξαίσιο μοσχαρίσιο συκώτι που ψήνονται με μαεστρία στα κάρβουνα, αλλά και σπέσιαλ ιδέες στην κατσαρόλα, σαν το σιγομαγειρεμένο πρόβατο με λευκή σάλτσα και σπαγγέτι ή τη διάσημη τραγομακαρανάδα με σάλτσα ντομάτας και κεφαλοτύρι Κεφαλονιάς, είναι ορισμένα μόνο από τα πιάτα του καταλόγου που αξίζει να βρουν τη θέση τους στο τραπέζι σας.

Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden» - εικόνα 2

Το πολύ ενημερωμένο και φιλικό σέρβις θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με ευκολία στην πολύ πλούσια wine list, που περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, αρκετές από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι, χωρίς να λείπουν τα αποστάγμα τα αλλά και τα δροσιστικά κοκτέιλ που ετοιμάζονται στην μπάρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα πιο γαστρονομικά σουβλάκια της Αθήνας σερβίρεται ξανά για μια και μόνο νύχτα

Σήμερα 5/2, ο 'Μίμης' κάνει μια ειδική εμφάνιση επαναφέροντας το νεο-τραντίσιοναλ σουβλάκι το με καλά κρασιά σε ένα pop-up που αξίζει στάση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
05/02/2026

Το πιο "cool χωριό" της πόλης σερβίρει μια αλέγρα λάτιν κουζίνα

Σε κάθε τραπέζι του στήνεται και μια μικρή fiesta.

Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στα micro-bakeries, Λίζα Κερμανίδου;

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά pastry chef του λονδρέζικου πολυχώρου Pantechnicon πάτησε Αθήνα για να υπογράψει τις γεύσεις του φρεσκοφουρνισμένου No Crumbs, και μας μιλά για την τρέλα των micro bakeries, που έχουν έρθει, πράγματι, για να καλύψουν ένα κενό.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για το 2026

Το εστιατόριο Khufu’s, στο οροπέδιο της Γκίζας κατέκτησε την κορυφή, στη φετινή λίστα.

Σε έναν πεζόδρομο της Καλλιθέας υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο-έκπληξη

Τόσο η στεριά όσο και η θάλασσα δίνουν τον τόνο με δυσεύρετες νοστιμιές ενώ η σχάρα έχει την τιμητική της.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η Αθήνα έτρωγε στην πιτσαρία Φαντάστικ

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Εστιατόρια που φέρνουν την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο της αθηναϊκής γαστρονομίας

Σερβίρουν κάποιες από τις νοστιμότερες εκφράσεις της γαλανόλευκης γεύσης στην πόλη.