Νέες γεύσεις από το «Zuccherino»

H ποιοτική gelateria και ζαχαροπλαστείο καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέους παγωμένους πειρασμούς.

Νέες γεύσεις από το «Zuccherino»

Η ποιοτική gelateria και ζαχαροπλαστείο που γράφει εδώ και χρόνια τη δική της ιστορία στο «παγωμένο» στερέωμα της πόλης, καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέους πειρασμούς. Καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, δροσιστικά σορμπέ από φρέσκα φρούτα εποχής, βανίλια Μαδαγασκάρης με choco brownies, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, Death by Chocolate και Blue Monster είναι ορισμένες μόνο από τις γεύσεις, που φτιάχνονται αποκλειστικά από φρέσκο ελληνικό γάλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη και τη ζάχαρη. Τα βρίσκουμε όλα στα δύο «Zuccherino» του Παλαιού Φαλήρου (Πρωτέως & Σειρήνων 48, Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων), αλλά και στα αδερφάκια τους, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης (2ας Μαΐου 12) και στο Μοναστηράκι (Μητροπόλεως 80).

Νέες γεύσεις από το «Zuccherino» - εικόνα 1
Νέες γεύσεις από το «Zuccherino» - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.