Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές έρχονται στο «MarBella Nido»

Ένα ειδικό αφιέρωμα με τίτλο Greek chefs abroad ξεκινά στο πολυτελές ξενοδοχείο της Κέρκυρας, με πρώτη προσκεκλημένη την Ειρήνη Τζώρτζογλου.

Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές έρχονται στο «MarBella Nido»

Ένα ειδικό αφιέρωμα με τίτλο Greek chefs abroad ξεκινά αυτό το καλοκαίρι το πολυτελές ξενοδοχείο «MarBella Nido» της Κέρκυρας με στόχο να αναδείξει τους Έλληνες σεφ που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Πρώτη προσκεκλημένη είναι η Ειρήνη Τζώρτζογλου που κέρδισε το βρετανικό MasterChef το 2019, η οποία θα παρουσιάσει τη γαστρονομική της φιλοσοφία με έντονο το ελληνικό στοιχείο μέσα από δύο ειδικά menu degustation που θα σερβιριστούν στο εστιατόριο Apaggio του ξενοδοχείου στις 2/7, και την επόμενη ημέρα στο καινούργιο αδερφό ξενοδοχείο «MarBella Elix» στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Η συνέχεια της νέας αυτής πρωτοβουλίας θα γραφτεί τον Σεπτέμβριο (10-12/9), με επίτιμο προσκεκλημένο τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Κιόρογλου, ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στην Κυανή Ακτή.

Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές έρχονται στο «MarBella Nido» - εικόνα 1

Το κόστος για κάθε μενού είναι € 95 κατ’άτομο συμπεριλαμβανομένου του wine pairing με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.