Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Σπέσιαλ γεύσεις κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου του Λυκαβηττού.

Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Συνηθίζει να μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε το πολυτελές «St. George Lycabettus», που από την Πέμπτη 1/7 λανσάρει ξανά τις πολύ αγαπημένες BBQ Thursdays. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, το πανέμορφο «Vertigo Pool Club» στην κορυφή του ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πόλη, αλλάζει γευστική ρότα και σερβίρει ένα πλούσιο ειδικό μενού που δίνει έμφαση στο κρέας και τα θαλασσινά (€ 40 κατ’άτομο).

Η αρχή γίνεται με πολλές επιλογές στο salad bar και η συνέχεια περιλαμβάνει είτε το mixed grill κρεατικών (παϊδάκι αρνίσιo, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, χοιρινό φιλέτο, κοτόπουλο φιλέτο, χωριάτικο λουκάνικο) είτε εκείνο των θαλασσινών (γαρίδες με λέμονγκρας, φιλέτο τσιπούρας με verbena, σαρδέλα με λαιμ, σουβλάκι σολομού με κρεμμύδι, χταπόδι με ρίγανη), καθένα από τα οποία συνοδεύεται από τα παρελκόμενα του. Εξίσου πλουσιοπάροχο είναι και το γλυκό φινάλε που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα φοντάν σοκολάτας με παγωτό και τσιζκέικ με μαυροκέρασο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.