To «Le Pavillon» μας κλείνει οινικό ραντεβού

Η κομψή γαστρονομική έδρα του Jean Charles Metayer στο Χαλάνδρι ξεκινά τα wine rendezvous με πρώτο προσκεκλημένο το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.

To «Le Pavillon» μας κλείνει οινικό ραντεβού

Έκανε δυναμικό restart το κομψό γαστρονομικό εστιατόριο «Le Pavillon» που δημιούργησε ο Jean Charles Metayer σε μια πολύ ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου. Ο βραβευμένος σεφ μάλιστα ξεκινά από αυτήν την εβδομάδα μια σειρά από wine rendezvous στον υπέροχο κήπο του εστιατορίου, με πρώτο προσκεκλημένο το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (30/6). Ειδικά για την περίσταση υπάρχει ένα ειδικό menu degustation (€ 65 κατ’άτομο) που παντρεύει κάθε πιάτο με εκλεκτές ετικέτες του διάσημου οινοποιείου.

Δείτε αναλυτικά το μενού

To «Le Pavillon» μας κλείνει οινικό ραντεβού - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.