Έκανε δυναμικό restart το κομψό γαστρονομικό εστιατόριο «Le Pavillon» που δημιούργησε ο Jean Charles Metayer σε μια πολύ ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου. Ο βραβευμένος σεφ μάλιστα ξεκινά από αυτήν την εβδομάδα μια σειρά από wine rendezvous στον υπέροχο κήπο του εστιατορίου, με πρώτο προσκεκλημένο το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (30/6). Ειδικά για την περίσταση υπάρχει ένα ειδικό menu degustation (€ 65 κατ’άτομο) που παντρεύει κάθε πιάτο με εκλεκτές ετικέτες του διάσημου οινοποιείου.
Δείτε αναλυτικά το μενού
