To «Taste Garden» επιστρέφει ανανεωμένο στο Golden Hall

Ο υπαίθριος κήπος με τις funky καντίνες που γνωρίσαμε πέρσι στο Golden Hall ανανεώθηκε και είναι ξανά κοντά μας.

To «Taste Garden» επιστρέφει ανανεωμένο στο Golden Hall

O υπαίθριος κήπος με τις funky καντίνες που δημιουργήθηκε πέρσι στον προαύλιο χώρο του Golden Hall είναι και πάλι εδώ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δοκιμάσουν δημοφιλείς γεύσεις σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σκηνικό. Φέτος μάλιστα οι καντίνες ανανεώθηκαν με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα και μαζί το γευστικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει signature πιάτα, ασιατικές γεύσεις, street food επιλογές, λαχταριστές μακαρονάδες, ζουμερά burgers, cocktails και δροσιστικά ροφήματα από τα café και τα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου (Cultivos Coffee, Everest Exclusive, Flocafe Espresso Room, Pastis Brasserie, TGI FRIDAYS, Wagamama, Τυροκομείο Κωσταρέλου και πολύ σύντομα La Pasteria). Όλα αυτά σε προσιτές τιμές και όμορφη ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε μια αλλιώτικη γευστική βόλτα πριν και μετά τα ψώνια μας στο εμπορικό κέντρο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για το 2026

Το εστιατόριο Khufu’s, στο οροπέδιο της Γκίζας κατέκτησε την κορυφή, στη φετινή λίστα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/02/2026

Σε έναν πεζόδρομο της Καλλιθέας υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο-έκπληξη

Τόσο η στεριά όσο και η θάλασσα δίνουν τον τόνο με δυσεύρετες νοστιμιές ενώ η σχάρα έχει την τιμητική της.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η Αθήνα έτρωγε στην πιτσαρία Φαντάστικ

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Εστιατόρια που φέρνουν την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο της αθηναϊκής γαστρονομίας

Σερβίρουν κάποιες από τις νοστιμότερες εκφράσεις της γαλανόλευκης γεύσης στην πόλη.

Τι γεύση μας άφησε το Garum του Χρήστου Γλωσσίδη

Στο ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του Μετς, ο Χρήστος Γλωσσίδης ξεδιπλώνει μια προσωπική, μεθοδική προσέγγιση στις κουζίνες της Ανατολής, με χέρι λεπτό κι ανάλαφρο, κι επιχειρεί ελληνοασιατικές ζυμώσεις που θα ωριμάζουν όλο και πιο ωραία όσο περνάει ο καιρός.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα ΑΛΦΑ

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, το σημαντικό εστιατόριο φιλοξενεί το επίσης σημαντικό κτήμα, στην πρώτη βραδιά οινογευσίας του 2026.

Μια αξέχαστη Valentine’s εμπειρία στο St.George Lycabettus

Μια fully in love εμπειρία περιμένει τα ζευγάρια, συνδυάζοντας δείπνο με φόντο την Ακρόπολη, ευεξία, κινηματογραφική προβολή και luxury φιλοξενία.