To «Taste Garden» επιστρέφει ανανεωμένο στο Golden Hall

Ο υπαίθριος κήπος με τις funky καντίνες που γνωρίσαμε πέρσι στο Golden Hall ανανεώθηκε και είναι ξανά κοντά μας.

To «Taste Garden» επιστρέφει ανανεωμένο στο Golden Hall

O υπαίθριος κήπος με τις funky καντίνες που δημιουργήθηκε πέρσι στον προαύλιο χώρο του Golden Hall είναι και πάλι εδώ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δοκιμάσουν δημοφιλείς γεύσεις σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σκηνικό. Φέτος μάλιστα οι καντίνες ανανεώθηκαν με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα και μαζί το γευστικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει signature πιάτα, ασιατικές γεύσεις, street food επιλογές, λαχταριστές μακαρονάδες, ζουμερά burgers, cocktails και δροσιστικά ροφήματα από τα café και τα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου (Cultivos Coffee, Everest Exclusive, Flocafe Espresso Room, Pastis Brasserie, TGI FRIDAYS, Wagamama, Τυροκομείο Κωσταρέλου και πολύ σύντομα La Pasteria). Όλα αυτά σε προσιτές τιμές και όμορφη ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε μια αλλιώτικη γευστική βόλτα πριν και μετά τα ψώνια μας στο εμπορικό κέντρο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.