Το Fridays Flavor Journey μόλις ξεκίνησε

Τα «TGI Fridays» μας προσκαλούν σε ένα ολοκαίνουργιο γευστικό ταξίδι από την άνεση του σπιτιού μας.

Το Fridays Flavor Journey μόλις ξεκίνησε

Πολύ μας έχει λείψει η χαρακτηριστική παρασκευιάτικη ανεμελιά στην ατμόσφαιρα των «TGI Fridays», γι’αυτό και χαιρόμαστε που η αγαπημένη casual αλυσίδα μας προσκαλεί σε ένα ολοκαίνουργιο γευστικό ταξίδι, αυτήν τη φορά από την άνεση του σπιτιού μας. Πλάι σε όλες τις άλλες signature γεύσεις του καταλόγου τους, η νέα ενότητα Fridays Flavor Journey περιλαμβάνει ολόφρεσκους πειρασμούς που αντλούν έμπνευση από διάφορες μεριές του πλανήτη.

Έτσι, το Chicken Marsala με κοτόπουλο και μανιτάρια σε κρεμώδη σος από κρασί Marsala μας ταξιδεύει νοερά στα σοκάκια της Ιταλίας, το εξωτικό Coconut & Ginger Shrimp με γάλα καρύδας, τζίντζερ, γαρίδες, κόκκινες πιπεριές και κρεμμύδια μας βγάζει εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ το New Orleans Shrimp & Chicken μας συντονίζει στους jazzy ρυθμούς της Νέας Ορλεάνης, παντρεύοντας τις γαρίδες και το κοτόπουλο με κόκκινες πιπεριές, κρεμμύδια και παρμεζάνα σε πλούσια κρέμα, αρωματισμένη με πιπέρι Cajun. Τα συγκεκριμένα πιάτα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα για delivery και takeaway από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία βρίσκετε με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Κουκάκι, για την ελληνική κουζίνα μιας άλλης εποχής

Με νοσταλγική διάθεση και σε ένα θεατρικό σκηνικό, δοκιμάζεις πιάτα με μνήμη και οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
24/11/2025

Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και μεριμνά για γεύση και πάρτι, με δυο ξεχωριστά events, στις 2 και 9 Δεκεμβρίου.

Το εστιατόριο-ναυαρχίδα των ελληνικών θαλασσών εξακολουθεί να πλέει στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

Και ξεχωρίζει, για όλους τους σωστούς λόγους, πάντοτε με έναν ικανότατο καπετάνιο στο πηδάλιο της κουζίνας του.

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.