Δείπνο νωρίς και με έκπτωση στο «Botrini’s»

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, η οποία ελπίζουμε να έχει συνέχεια στα εστιατορικά μας πράγματα.

Δείπνο νωρίς και με έκπτωση στο «Botrini’s»

Η νέα πραγματικότητα θέλει και νέα αντανακλαστικά, τόσο γενικότερα όσο και στα εστιατορικά μας πράγματα. Γι’αυτό και έχει ενδιαφέρον η πρωτοβουλία του Έκτορα Μποτρίνι για «Δείπνο Νωρίς» στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι, προσκαλώντας όλους μας να μεταθέσουμε την έξοδο μας πιο νωρίς από το συνηθισμένο προκειμένου όχι μόνο να την απολαύσουμε περισσότερο αλλά και για να επιτρέψουμε στην κουζίνα να μας περιποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι λοιπόν, από τις 27/10 έως τις 27/11 και από Τρίτη μέχρι Παρασκευή, όσοι κάνουν την κράτηση τους για φαγητό από τις 7 μ.μ. έως 7.45 μ.μ. εξασφαλίζουν έκπτωση 10% και μαζί τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για τα μεγάλα menu degustation του εστιατορίου, όπως το Πλόες των 12 σταδίων και το Travelling που ξεδιπλώνεται σε 15 μοναδικά στιγμιότυπα. Ελπίζουμε να δούμε σύντομα κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες από τα αθηναϊκά και όχι μόνο εστιατόρια.

Περισσότερες πληροφορίες

Botrini’s

Βασ. Γεωργίου Β΄ 24Β, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.