Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Κυριακάτικο brunch, Beaujolais Nouveau και άλλα ωραία και νόστιμα έρχονται στο πολυτελές ξενοδοχείο στις πλαγιές του Λυκαβηττού.

Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Με ανανεωμένη διάθεση καλωσορίζει τον Νοέμβριο το πολυτελές ξενοδοχείο «St. George Lycabettus». Ήδη από αυτήν την Κυριακή 1/11 αλλά και κάθε Κυριακή 12 μ.μ.- 4 μ.μ., επιστρέφει το πολύ δημοφιλές κυριακάτικο brunch στο εστιατόριο «La Suite Lounge», προσφέροντας αλά καρτ όλα τα classics, όπως τα κάθε λογής αυγά, το ζουμερό burger, τα pancakes και το συντριβάνι σοκολάτας, αλλά και νέες healthy γεύσεις σαν τα ποικίλα poke bowls, τις vegan επιλογές και τα αποτοξινωτικά smoothies. Το διάστημα 19-25/11 οι προβολείς στρέφονται στο περίφημο γαλλικό κρασί Beaujolais Nouveau, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει την τιμητική του προσφέροντας την αφορμή για ένα σπέσιαλ τρικολόρ μενού που θα κοστίζει € 40 και μια φιάλη George de Boeuf στα € 25.

Προς τα τέλη του μήνα τώρα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/11, σειρά έχει η Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα ειδικό Thanksgiving menu αλ αμερικέν στην τιμή των € 38 κατ’άτομο. Αν τέλος, τα νέα και πιο αυστηρά ωράρια της εποχής σας βρουν στο κέντρο, θυμηθείτε πως υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους κάνουν check in μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στα micro-bakeries, Λίζα Κερμανίδου;

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά pastry chef του λονδρέζικου πολυχώρου Pantechnicon πάτησε Αθήνα για να υπογράψει τις γεύσεις του φρεσκοφουρνισμένου No Crumbs, και μας μιλά για την τρέλα των micro bakeries, που έχουν έρθει, πράγματι, για να καλύψουν ένα κενό.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για το 2026

Το εστιατόριο Khufu’s, στο οροπέδιο της Γκίζας κατέκτησε την κορυφή, στη φετινή λίστα.

Σε έναν πεζόδρομο της Καλλιθέας υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο-έκπληξη

Τόσο η στεριά όσο και η θάλασσα δίνουν τον τόνο με δυσεύρετες νοστιμιές ενώ η σχάρα έχει την τιμητική της.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η Αθήνα έτρωγε στην πιτσαρία Φαντάστικ

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Εστιατόρια που φέρνουν την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο της αθηναϊκής γαστρονομίας

Σερβίρουν κάποιες από τις νοστιμότερες εκφράσεις της γαλανόλευκης γεύσης στην πόλη.

Τι γεύση μας άφησε το Garum του Χρήστου Γλωσσίδη

Στο ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του Μετς, ο Χρήστος Γλωσσίδης ξεδιπλώνει μια προσωπική, μεθοδική προσέγγιση στις κουζίνες της Ανατολής, με χέρι λεπτό κι ανάλαφρο, κι επιχειρεί ελληνοασιατικές ζυμώσεις που θα ωριμάζουν όλο και πιο ωραία όσο περνάει ο καιρός.