Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Κυριακάτικο brunch, Beaujolais Nouveau και άλλα ωραία και νόστιμα έρχονται στο πολυτελές ξενοδοχείο στις πλαγιές του Λυκαβηττού.

Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Με ανανεωμένη διάθεση καλωσορίζει τον Νοέμβριο το πολυτελές ξενοδοχείο «St. George Lycabettus». Ήδη από αυτήν την Κυριακή 1/11 αλλά και κάθε Κυριακή 12 μ.μ.- 4 μ.μ., επιστρέφει το πολύ δημοφιλές κυριακάτικο brunch στο εστιατόριο «La Suite Lounge», προσφέροντας αλά καρτ όλα τα classics, όπως τα κάθε λογής αυγά, το ζουμερό burger, τα pancakes και το συντριβάνι σοκολάτας, αλλά και νέες healthy γεύσεις σαν τα ποικίλα poke bowls, τις vegan επιλογές και τα αποτοξινωτικά smoothies. Το διάστημα 19-25/11 οι προβολείς στρέφονται στο περίφημο γαλλικό κρασί Beaujolais Nouveau, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει την τιμητική του προσφέροντας την αφορμή για ένα σπέσιαλ τρικολόρ μενού που θα κοστίζει € 40 και μια φιάλη George de Boeuf στα € 25.

Προς τα τέλη του μήνα τώρα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/11, σειρά έχει η Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα ειδικό Thanksgiving menu αλ αμερικέν στην τιμή των € 38 κατ’άτομο. Αν τέλος, τα νέα και πιο αυστηρά ωράρια της εποχής σας βρουν στο κέντρο, θυμηθείτε πως υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους κάνουν check in μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.