Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»

Ο τριάστερος σεφ Jacob Jan Boerma είναι ο επόμενος προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη για μια σπέσιαλ γαστρονομική βραδιά.

Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»

Συνέχεια στις πολύ ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές με εκλεκτούς προσκεκλημένους από το εξωτερικό δίνει ο πολύ ταλαντούχος executive chef του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης. Ύστερα λοιπόν από τους διάστερους σεφ Alex Dilling και Pieter Riedijk που προηγήθηκαν, είναι η σειρά του Jacob Jan Boerma να βρεθεί για ένα βράδυ (27/10) στην κουζίνα του πολύ όμορφου roof top restaurant της Μητροπόλεως. Ο ιδιαιτέρως επιδραστικός Ολλανδός σεφ που είδε το εστιατόριο του «De Leest» να κατακτά τα πολυπόθητα τρία αστέρια λίγα χρόνια ύστερα από το άνοιγμα του, θα συνδημιουργήσει μαζί με τον Κυριάκη ένα πολύ ιδιαίτερο menu degustation 8 σταδίων (€ 95) με μοντέρνα «ενσταντανέ» σαν το παντζάρι με καφέ, λάχανο πακ τσόι και μούρα ή την καραβίδα με κολοκύθα, κους κους και βινεγκρέτ καφίρ λάιμ.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.