Καλωσόρισες «Le Pavillon» στο Χαλάνδρι

Tο ολοκαίνουργιο εστιατόριο του Jean Charles Metayer κάνει πρεμιέρα στις 22/10.

Καλωσόρισες «Le Pavillon» στο Χαλάνδρι

Σας είχαμε προϊδεάσει για το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που είχε στα σκαριά ο βραβευμένος σεφ Jean Charles Metayer και να που έφτασε η ώρα να το γνωρίσουμε. Το «Le Pavillon» έχει πρεμιέρα στις 22/10, στην πανέμορφη εκείνη μονοκατοικία του Χαλανδρίου όπου για χρόνια βρίσκαμε το «Chefi». Ο χώρος ανακαινίστηκε φυσικά εκ βάθρων σε ύφος εκλεπτυσμένα arty (ελληνική δρυς και μάρμαρο Διονύσου στα custom made τραπέζια, σκούρο τηνιακό μάρμαρο στην υποδοχή, έργα της καλλιτέχνιδας Μαίρης Ρουσιώτη στους τοίχους), ενώ για το παρθενικό μενού του εστιατορίου ο σεφ σταχυολογεί εμβληματικά πιάτα από τα 20 χρόνια παρουσίας του στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Καλωσόρισες «Le Pavillon» στο Χαλάνδρι - εικόνα 1

Το μπαρμπούνι σε σος από δεντρολίβανο, σερβιρισμένο με ραβιόλι γεμιστό με άγρια μανιτάρια, η πεσκανδρίτσα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ, με τσιπς από κόκκινο κρασί, μανιτάρια μορίλ και κρέμα από τυρί Μετσοβόνε και το καλκάνι με φύλλα πατζαριού, κρεμμύδια στιφάδο και πουρέ σελινόριζας είναι κάποιες από τις πολύ φινετσάτες δημιουργίες του, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε είτε αλά καρτ είτε μέσα από ένα ειδικό μενού degustation οκτώ σταδίων (€ 75).

i Περικλέους 31, Χαλάνδρι | 2106815774

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.